tack så mycket,

satt och kolla genom min blogg lite och såg att jag ha fått väldigt många kommentarer. så jag tänkte att jag måste tacka för att ni överhuvudtaget läser min blogg och att ni orkar kommentera den då och då, tack så mycket :) blir glad då folk peppar och stöttar en. tack för alla fina kommentarer jag har fått på sista tiden. men kommentera gärna mera om det är nått . jag ha haft tankarna på att skaffa en blogg till för att ha som gästbok eller nått, lite jobbigt då man kommenterar en annan blogg så kommenterar dom tillbaka på ett annan inlägg. liksom, kommentaren passar inte på inlägget. om ni förstår?
äsch, jag skaffade en "gästbok" så få vi se hur det funkar, skriv gärna nått, en liten hälsning eller nått :D
http://biogodis.blogg.se/gestbok/

jag vet att jag är dålig på att kommentera själv men jag vet liksom inte hur jag ska kommentera för att det ska bli rätt, är så svår på att förklara saker ibland och förklara hur ja mena och folk har en bra förmåga att missuppfatta allt jag skriver så blir det världens liv istället :/ sånt sätter jag stooort minus på!

men jag läser en hel del bloggar varje dag, och det är väldig spännande saker som ni skriver om :) tycker ni har bra bloggar :D men favorit bloggarna är ändå; sandraliie, turez, melinda, rebecca, sandra, anna, baso, sofia's bloggar(y) men om du som läser denna som inte finns på min "kontaktlista" har en blogg så skriv gärna den här så jag kan läsa din blogg med så kanske du också blir en av favorit bloggarna :D PUSS!

Kommentarer
Postat av: pea

har blogg jag med :)

2008-04-28 @ 18:27:43
URL: http://erikssonsdaughter.blogg.se
Postat av: Anna

hihi jag är med bland favvisarna :) läser din blogg med, varje dag :)

2008-04-28 @ 18:28:44
URL: http://jooonsson.blogg.se
Postat av: Melinda

ååh, min blogg ;D

2008-04-28 @ 18:28:51
URL: http://melindawingren.blogg.se
Postat av: elinthor

jag har också blogg :D

2008-04-28 @ 18:44:01
URL: http://elinthor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0