svarta spets hipsters

visst är mina älsklingstrosor snygga? :D svarta spets hipsters ;)

473259-3

tips och råd om bantning

NU KOMMENTERAR ALLA :|
alla som har nå tips och råd om hur man går ner i vikt skriver dom här. tips om matrecept, träning, om hur huden kan blir lie fastare efter man ha gått ner, för den kan ju blir slapp om man går ner för mycke på en gång. ja men ni fattar väl, så skriv allt om vikt och träning!

syndade med en hamburgare

kom precis hem från pizzerian, syndade lite idag ;o tog en hamburgare :| men de får man göra ibland och jag kände att jag orkade inte ställa mig och fixa nå salladsmat idag. men får gå en extra lång promenix sen då :) ska åka med mamma upp till sundsvall ikväll så slipper jag ta bussen men de slutar väl med att jag får åka buss en bit iallafall :p men hellre de än att sitta hela vägen. det är så tråkigt att åka den biten helt ensam.

men ska hoppa in i duschen nu och packa väskan och sen åka :D iiihk! och ungefär vid 22:45-23:15 kommer aleczander hem *lääääääääääääängtar* men ni kan väl smsa mig nått under helgen? kommer nog inte sitta så mycket vid datan och så då.

prov i naturkunskap

ha nyss haft prov i naturkunskap om rymden och försurning. det är inte ett dugg spännande så de va inte mycket som kom ut på pappret med det kom ut iallafall 17 poäng men 26 va godkänt -.- suuuurt! haha, men jag kanske får göra omprov annars eller så ska jag be läraren om att få göra ett muntligt prov på de jag inte klara.

men nu sitter jag här med sofia och ska försöka fixa klart det sista på företaget men så kom vi på att det är rebecca som har alla saker på sitt inlogg och vi kan inte hennes lösenord så vi får försöka fixa nått ändå :P haha. bussen går ju inte fören 14:15 :| sen är jag hemma 14:45 och då ska jag packa väskan och duscha och promenixa lite sen så ska jag åka med mamma och pappa upp till sundsvall så ska jag vara där nu i helgen och lite på lovet :)
ska bli skönt att vara med aleczander nu i helgen men synd att han inte får vara hemma under lovet men han ska vara hemma hela vecka 13 då de är påslov och de är sköönt :D gu va jag längtar tills att få vara med han mer än bara en helg :) han är så mysig min lilla gullegris ^^ hahaha! undra vad vi ska göra i helgen....? :o

ne, nu ska jag gå ut och ta en promenix ner till busstation :) hörs nått :*

stressdag tretusen

sov över i morse, fick kasta på mig nå kläder och sätta upp håret och sen borsta tänderna på två sek typ, stressa som fan. vaknade 07:57 och jag ska åka 08:05 till bussen för att hinna med den ;S vilken bra start på dagen! fytusan, de kan ju inte bli sämre känns det som ;s 

ja och just  nu så sitter jag i skolan och har svenska b. skriver om sociolekter. det är inte speciellet skoj men de får funka, är ju snart klar och då slipper jag de. sen är de bara redovisningen. jobbigt som fan att prata inför folk :|  men tur att emma, johanna och carina också är med i de arbetet så jag slipper stå där själv :)

mamma ska till sundsvall idag så jag får åka bil med henne, de känns skönt att slippa sitta på en tråkig buss med massa knasigt folk. så går de ju fortare, 40 min istället för 90 ;D woho! så jag kanske åker upp lite senare mot kvällen. då hinner jag ut och ta en promenad innan jag sticker så jag får de gjort :)

men nu ska jag gå och käka, kommer nog skriva nått mer sen :)
puss

homosexuella ska få adoptera

JA! homosexuella ska få adoptera!
tänk om du sitter på ett fattig barnhem i ett land där det krig, svätt och sånt, du har inga leksaker, du får inte äta dig mätt varje dag, du har inga rena kläder, inga kompisar. det enda du har är ett pissliv. och en dag kommer det två tjejer/killar som vill adoptera dig och ge dig en chans till ett bättre liv. du skulle du nog ta den chansen! och blir du adopterad som liten så vänjer du dig vid att ha två mammor/pappor! visst, risken för mobbing finns alltid. men folk mobbar ju redan barn som har en mamma och en pappa. mobbingen försvinner aldrig! men varför neka folk att adoptera pga deras läggning? det är helt jewla fel! homosexuella ska få adoptera! de är mitt svar om du frågar mig! det är inte läggningen som avgör om man är bra mamma eller pappa! ger man barnet kärlek, mat på bordet varje dag, rena kläder varje dag, tak över huvudet, och såna saker, så tycker jag att det är iallafall en bra massa saker som en BRA förälder gör. vare sig man är homosexuell eller hetrosexuell.
ska man börja neka bisexuella att adoptera då med? eftersom dom kan bli kär i samma eller motsatta könet? dagens samhälle ser homosexuella som "ufos" men dom är vanliga människor av kött och blod, precis som du! så varför ska man neka vanliga människor att adoptera ett barn? man kan inte bestämma vilken man blir kär i, känslor och sånt går inte att bestämma över! och folk som säger att homosexuella inte skulle klara av att ta hand om sina barn så som hetrosexuella kan, dom sanckar skit och bör ta reda på fakta innan dom öppnar käften!

detta är mina tankar och funderingar
så bli inte arg för att JAG tycker detta, varje person får tycka och tänka sitt om denna stora fråga. vad du tycker om detta, de är ju din ensak och du tycker ju förståss att du har rätt. men tänk dig in i denna situation, hur skulle du vilja bli behandlad och bemött av samhället om du va homosexuell?

till er som är homosexuella, stå på er! ni ska ha lika mycke rätt att adoptera ett barn så som hetrosexuella har då de gäller adoption!                           
   

©
-tog denna text från min förra bdb, så de är min text, så du kan ju låta bli att kopiera den!

massa lycka och pirr i magen

nu ska jag lägga mig och sova, ska åka upp till sundsvall imon efter skolan eller om jag åker hem emellan och tar fem bussen upp. få se hur jag gör. orkar inte dra med mig någon väska på skolan känns det som, så jag åker nog hem mellan :) så jag kanske inte kommer skriva så mycket i helgen men då kommer de nog en uppdatering om vad som ha hänt i helgen på söndag kväll eller måndag eftermiddag. så stå ut. men jag tycker faktiskt att ni kan smsa något, för de är skoj med sms :) god natt sötungar ;*

allt jag känner just nu är bara en massa lycka och pirr i magen <3

femton kärleksfrågor

15 KÄRLEKSFRÅGOR

Hur är ditt civiltillstånd?
- upptagen
Är du kär i någon nu? - ja, väldigt kär
Är du ihop med någon?  - ja, med världens bästa
Om ja, hur länge har ni varit det? - 10 månader och 15 dagar
Hur långt är ditt längsta förhållande? - det som jag är i just nu
Med vem var det? - erik
Hur många har du varit tillsammans med? - tre
Är du byx myndig? - ja sen flera år tillbaka
Har du haft sex?  - ja
Om ja, med mer än fem stycken? - nej bara tre stycken
Med vem/vilka?  - erik, paul och alex
Var han/någon av dom mycket äldre än dig?  - ja allihopa är äldre
Vem var din första kyss? - erik
Hur gammal var du? - 15
Vem är din största kärlek nånsin? - jan peter aleczander granåsen <3

blont eller brunt hår?

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!!!
vilken hårfärg ska ja ha? :| har fått värsta beslutsångesten, jag vill vara blond men ändå inte :o gaah! jag vet inte hur jag ska göra. snälla hjälp, vad är jag finast i? :o

-skriv gärna kommentar här i bloggen.

promenad med emma & harley

nu har jag vart ute och gått en halvtimma med lillsyrran, tvinga med henne ut på en promenad eftersom jag inte gick något förut idag :) de va skönt att va ute och gå, tog med mig hunden med så de vart lite roligare. ska försöka gå ut en sväng innan jag åker till sundsvall imon :) nu är de promenad varje dag som gäller :)

till middag åt ris, grönsaker och liiiiite köttfärs så de skulle se fint ut men imon blir nog vanlig mat eftersom jag ska till aleczander :) brukar inte äta sallad där menmen, de får bli salladsfria helger nu framöver men inte på vardagarna :D då är det sallad som gäller :)

förresten, någon som har nå bra tips på hur man gå ner i vikt? mat? träning? m.m

så marknadför du din webbplats

sitter i skolan just nu och har näthandel, de är sådära roligt. men de funkar, bättre de än att bara sitta :) sitter och jobbar med "så marknadför du din webbplats" det är inte så skoj men jag har snart gjort klart allt. de är bra gjort ;) haha!

nu sitter jag här med jenny och nu ska vi gå och äta frukost :D

promenad och middag hos bror

idag har jag vart duktig tycker jag. stanna kvar två timmar på skolan och pluggade lite så jag hann klart med en uppsats iallafall, ska bara skriva ihop den till nått vettigt så är den klar :)  då va svenskan snart klart då är det bara två uppsatser i samhälle kvar. men de ska jag fixa under lovet, ska vara duktigt nu har jag bestämt mig för. ska lägga ner mer tid på skolan och inte skolka och sånt.

idag har jag också vart ute och gått, nu är jag mera duktigt :D haha.  det går framåt iallafall, det är jag väldigt glad för :)  va hos bror och käka idag igen, fullkorns spagetti ( äckligt ) och korv. de va de som de bjöds på ;D haha, satt och tänkte att de va pizza som  jag proppa i mig för att inte känna smaken på de äckliga pastan. haha det funka ju iallafall så :) kände inte suget efter en pizza sen heller :D

sen så skrev angelica :| aooo ! saknat den flickan som bara den!  är så glad att vi börja snacka igen, så skönt att snacka minnen med dig.  hoppas att vi kan ses nån dag, och leka och göra hyss som förr i tiden :D  haha, gamla goda tiden ;) haha. vi ska göra så 2008 blir som förut ;) jag älskar dig som bara den asså :o vi ska aldrig mer tappa kontakten!

skriver då jag känner för det

från och med nu har jag bestämt att jag skriver nått här i bloggen då jag känner för det. då jag känner att jag måste kludda ner nåra tankar och funderingar och händelser :) så kika ofta för att se om de har hänt nån liten uppdatering :)

är så less på att ha som en vanlig blogg / dagbok där man bara skriver en gång om dagen typ, plus en liten uppdatering på kvällen. ne nu ska jag skriva jämt då jag känner för de :D även om de blir tretusenmiljonermiljarders inlägg om dagen :D haha. stå ut för jag ha måånga tankar i min lilla skalle :|

måndag och tisdag's blogg

måndag:
seg dag helt enkelt. saknade aleczander så himla mycket, måndagar är alltid jobbigast :/ känns så konstig då man ska sova ensam första natten då man ha sove med han hela helgen. men det är tur att han får komma hem i helgen igen :) jobbigt bara att han ska ligga ute i fält nu tills på torsdag så jag får inte prata nått med han på hela veckan typ. kommer kännas tufft.

va även ute och gick med carina två gånger idag :) woho. känner mig stolt nu ;) hahah. har äntligen börja komme igång med de hela. skönt som tusan att va ute och gå i solen men synd att de börja storma sen, blåste så jekla mycket så man blåste ju omkull då man gick utanför dörren ;s usch usch!

vart så himla deprimerad då jag kom hem från skolan så jag visste inte vart jag skulle ta vägen ;s grät hela dagen och hela kvällen, låg och grät tills jag somna, varje sekund som jag va vaken grät jag. så jewla jobbigt asså ;S vet inte varför jag grät heller, de är de som är de jobbigaste ;S aoooooh!

tisdag:
idag gick jag till bror efter skolan, skönt att vara där en stund. brukar inte få vara ensam med han nått så de va på tiden tycker jag :) han är värsta snäll och helt annorlunda då man är med han själv, de är så skönt att kunna sitta och snacka om saker som ingen annan hör. skönt att han lyssnar på en med och ger en tips åh råd.

åt middag där med, lite ris och sånt. alicia har börja äte själv nu :D värsta skoj att se henne äta och hon flina as mycke efter varje tugga. haha, synd bara att de börja snöa sen då jag skulle åka hem :/ hade sätt fram emot våren just nu ;o känns som om det är dags att den tar och kommer. är så himla less på snön så jag kan spy! usch!
aja men ska plugga lite på samhällsprovet nu, kommer gå käpprättåthelvete rent ut sagt, kommer inte klara de alls känns de som ;S önska mig lycka till :)

lite om helgen som va

fredag:
hade lite myspys hemma i lägenheten :) de va tacos & film, men det vart ingen film x) vart massa annat istället :D haha. evelina, robin, david, amanda och linnéa kom :) trevliga småapor. träffade aleczander nere på busstationen också, han hade äntligen  kommit hem i tid. va så himla glad för det, men gladare vart jag då jag såg han i militärkläder <3 det är så himla hett! :|

lördag:
låg och myste med aleczander hela dagen nästa, han va så trött så de va bara att ligga i sängen och glo på film hela dagen typ :) åt massa godis och svulla en pizza, men åt bara halva.. sen så  låg jag och snosa på alecz resten av kvällen. han luktar så gott :o  liam kom också, vilden ^^ haha. så vi lekte med han också en stund. sen spela babbsan, liam och amanda bingolotto ;p sen sov liam här.

söndag:
aleczander mådde as dåligt så han ha lega i sängen hela dagen :/ låg där med honom och myste, snosa och pussades :') så himla mysigt. gick på affären en sväng och handla lite yoggie åt han tills han skulle åka tillbaka till boden. åkte och lämna han vid bussen halv fyra. sen så gick jag, amanda och babbsan ut och gick en timma, vi delade ut reklam, de va faktiskt rätt så skoj :) fick röra på fläsket lite ^^ hahaha! så nu sitter jag här och väntar på att min buss ska gå, 21:20, så ska jag hem och duscha och sova och sen är de skola ;o suck! menmen.

uppdaterad:
hahahahaa, jag håller på att dö x) haha! kan inte sluta skratta asså, fyfan!  sprang som en jävla galning genom vänersborgsvägen x) höll på att missa bussen så de va bara till att springa! men missade den så klart ;S men den stanna och backa tillbaka, och vi börja gapskratta på bussen jag och han som körde x)

haha, folket som jag sprang förbi måste ju ha tänk; vafan är de där för idiot? haha! sprang som en galning och väskanbara hoppa x) hahahah! synd att man inte kunde filma, hade gärna vela sätt de ;p  synd bara att jag fick så jewla ont i halsen ;s haha, och världens hosta :| satt och hosta hela vägen hem från sundsvall, ;s folket på bussen vart nog rätt så irriterad x)

hahahahaa, jag håller på att dö x) haha! kan inte sluta skratta asså, fyfan! sprang som en jävla galning genom vänersborgsvägen x) höll på att missa bussen så de va bara till att springa! men missade den så klart ;S men den stanna och backa tillbaka, och vi börja gapskratta på bussen jag och han som körde x) haha, folket som jag sprang förbi måste ju ha tänk; vafan är de där för idiot? haha! sprang som en galning och väskan bara hoppa x) hahahah! synd att man inte kunde filma, hade gärna vela sätt de ;p synd bara att jag fick så jewla ont i halsen ;s haha, och världens hosta :| satt och hosta hela vägen hem från sundsvall, ;s folket på bussen vart nog rätt så irriterad x)

hinder - lips of an angel

No, I don't think she has a clue

Well, my girls in the next room
Sometimes I wish she was you
I guess we never really moved on

It's really good to hear your voice
Sayin my name
It sounds so sweet
Comin from the lips of an angel
Hearin those words
It makes me weak

And I Dont
Never want to say goodbye
But girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel

It's really good to hear your voice
Sayin my name it sounds so sweet
Comin from the lips of an angel
Hearin those words
It makes me weak

And I Dont
Never want to say goodbye
But girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel

Never want to say goodbye
But girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel

Honey why you callin me so late?

-bra låt, bra minnen <3

till dig min älskade skatt

fredagen den trettonde april tvåtusensju, du ana inte hur mycket de datumet betyder för mig. de betyder allt, du är allt för mig. jag älskar dig så himla mycket, mer än allting annat. du är min älskling men även min bästa vän, de kommer alltid att vara så. vi har gått igenom mycket tillsammans, vi ha skrattat åh vi ha gråtit, men i slutet så klarar vi allting, tillsammans klarar vi allt! det är bara att inse, de ska vara du och jag älskling. du har ändrat så mycket på bara tio månader, du har gjort mitt liv mycke bättre och tillsammans med dig är jag världens lyckligaste tjej. när jag är med dig så stannar tiden upp och allting runt omkring tystar, att få vara i dina armar är som att vara i en annan värld. bara du rör vid min kropp så pirra de i hela kroppen, och varje gång du kysser mig så killa de i hela magen, bara känslan som uppstår då du smeker bort mitt hår från ansiktet på morgonen är helt obeskrivlig. åh älskling, jag vill aldrig någonsin vara utan dig. jag skulle aldrig klara mig utan dig, jag hoppas att de förstå de gubben. och sommaren tvåtusensju va den bästa sommaren jag upplevt, tack vare dig. du kom och tog min hand då allt kändes skit och allt höll på att försvinna men du ändra allting. du viste om vad jag hade gått igenom sen innan men du stannade kvar och visa mig vad kärlek va och jag är så glad för att du stanna kvar vid min sida. allt tog sin tid men vi fixat! du är det bästa som har hänt mig, de bästa jag ha vart med om. du är helt enkelt den bästa människan i hela vida världen, bästa människan i mitt liv iallafall. du kommer nog aldrig förstå hur mycket du betyder för mig. ja jag vet inte ens hur jag ska kunna beskriva hur mycke du betyder. du är de finaste och värdefullaste jag har. ingen annan ha någonsin fått mig att känna denna känsla någongång. du är så speciell älskling, du är helt obeskrivlig. tack så mycket för att du är min aleczander <3 / din förevigt, michaela.

©-låt bli min text!!

livet går vidare ändå

idag fick jag mens eller va de nu är för nått. skulle ha haft den i fredags men den kom inte fören nu, en vecka efteråt. de är ju skoj, eller inte. ha mått så dåligt den sista veckan så de finns inge ord. men de är skönt att mensen kom, eller om de va ett missfall och de är ju mindre skoj. menmen, livet går vidare.

trotts de som hände i morse är jag glad ändå. känner mig sådära överlycklig idag, hittade igen en gammal låt som jag lyssna på asmycke då jag och alecz vart tillsammans, många minnen till den låten. blir så glad då jag lyssnar på den på något krokigt och snett sätt ^^ haha.

Välkommen till min nya blogg!

gjorde en ny blogg idag för jag fick damp på den andra för den bara jävlades. hatar sånt! men jag kommer skriva in mina gamla bloggar från den andra i denna, så jag får med allting. skriv gärna en kommentar eller två.
PUSS <3

RSS 2.0