sista april

ikväll blir det grillning och mys hemma hos anna och marina. de kommer komma lite folk dit och det blir väl lite ståhej kanske, men jag hoppas att det blir rolig iallafall. det brukar det bli då man umgås med anna och dom. thomas kanske kommer förbi också, det kan bli skoj att träffa honom. om han kommer vill säga, om han vågar. men du kan väl komma förbi du med vettja :D

uppdat. ikväll eller imon hur det va. hamnar bilder på min bdb med :)

473259-110  473259-109
snoppkorvar (y)

tankedag och förändring

från och med nu ska det bli en ändring i mitt liv, det svär jag på. jag ska ändra mig som person, vänner ska renas, mitt och aleczander's förhållande ska bli bättre, skolan ska skötas bättre, min och mammas relation ska bli bättre. ja jag tänker börja redan idag!



nu under min sjukskrivna tid så har jag hunne tänka en hel del över mitt liv om min vänkrets. och jag ha insätt att ger man en grupp människor lite tid och lite av sitt liv så märker man snabbt vilka man kan umgås med och vilka man inte kan umgås med. liksom vilka som är ens vänner och vilka som är ens "vänner" och just idag, när jag ha haft en sån hära "tankedag" har jag tänkt över vilka jag umgås med och hur bra vän dom är med mig. och jag ha märkt att ingen av dom jag umgås med dagligen inte ens bryr sig om mig. ingen som skickar ett "krya p dig sms" eller ens hör av sig då det är nått, utan allt ska komma från ett annat håll. inte ens en sån enkel sak att hälsa läraren att jag kommer om jag blir frisk, inte ens det kan en som man trodde va sin vän säga till om på skolan. det är fan förjävligt! därför känns det inte ens lönt att ge mera tid till dom som man trodde va sina vänner. vilket är dom jag umgås med dagligen, måndag till fredag, för då ens kompis hamnar på sjukhuset och ligger sjuk en längre tid kan man skicka ett sms om man överhuvudtaget bryr sig. och de har ingen gjort så det är inga vänner helt enkelt! ni behöver inte ens kalla mig er vän längre. inge mer fjäskande asså.. nu får de vara nog!

det finns vissa, och dom vet om vilka de är, som inte behöver ta åt sig av det hära. som har visat att dom bryr sig. det är dom som jag umgås med på helger / lov . dom kan kan stå rak i ryggen och kalla sig för min vän. ingen måndag till fredags människa som jag umgås med, jag ska bara se er som nå tidsfördriv hädanefter för de verkar ni ju göra med mig. jag blir så besviken och arg!

människor som man inte ens har träffat är bra mycke bättre vänner än dom man umgås med i verkligheten! tack och hej!

- är de nån som kan vara ÄRLIG och tala om; är du en VÄN eller en "VÄN" ?

din blogg adress

om du vill att jag ska läsa din blogg, skriv då din blogg adress här :)

mindre värd?

satt och prata med en tjejkompis på msn och hon fråga hur det går mellan mig och alex. jag satt och tänkte efter och svara; det går framåt. - satt och tänkte vidare och hörde massa röster i huvudet om vad folk ha sagt om mig och alex och allt de hära. "ni är så söta tillsammans" , " det ska vara ni två helt enkelt" , "hade hon vare snygg så" . " jag tycker inte han borde va ihop med henne" anledning; tjock och kommer inte från en rikemansfamilj.
jag har insätt att folk man tror tycker om en, inte alls tycker om en. och det svider eftersom man måste umgås med dom och hälsa och skratta då man ses. det är så jobbigt. men nu ska jag ändra mig, jag ska igga dom som håller på så. jag älskar han och jag följer mitt hjärta och jag hoppas han följer sitt. suuck, nu har mitt självförtroende nått botten igen.

måste man vara smal och komma från en rikemansfamilj för att kunna ha en pojkvän som har en familj som är lite finar än sin egna?

gamla minnen

jag ha sutte och funderat nu ett tag och gamla minnen kom upp. ett starkt minne är på tre år. tiden då jag gick i sjuan till nian, då jag träfffade angelica. en helt underbar person som blev som min tvillingsyrra. vi gjorde allting tillsammans, skratta och grät åt samma saker osv. hade hon ont, kände jag smärtan också. ja ni förstår hur nära vi vart varandra. alla minnen jag har tillsammans med den flickan är helt, ja , guldvärda. det finns inga så fina minnen som hon gav mig. jag har två speciella minnen med henne, det ena är;

minne #1
angelica fyllde år och hennes mamma hade ringt mig två tre dagar innan och sa: om angelica ringer och ber dig komma så säg att du inte kan, jag vet hur nära ni är och jag vill så gärna överraska henne. " så jag sa att jag inte skulle komma då angelica väl ringde mig dagen efter. hon vart så ledsen och jag vart ledsen för jag ljög för henne men så tänkte ja på vilken chock hon skulle få då jag dök upp ändå. ja men iallafall 3 januari kom och jag satt henmma och vänta på att klockan skulle då så angelicas fest skulle börja så jag kunde komma lite sent. och jag minns att angelica satt och öppna sina presenter och jag kom in och sa grattis på födelsedagen och hon vände sig om och sken som solen samtidigt som hon skrek rätt ut och börja gråta och kramade om mig. den stunden kände jag mig helt , ja det går inte att förklara. sen så skrattade vi som bara den och senare då vi skulle äta där, strips och biff, de minns ja att det va. då viskade angelica: michaela, ät mera så alla andra också äter. " bara för att jag är fet och äter mycket liksom ;P haha! ne men jag förstod va hon mena så jag lasta upp världens hög med mat och åt tills jag nästan spydde men dom andra åt också :D haha, de va ju meningen.

hehe, nog pratat om henne fest. dags för;

minne #2
det va sista sommarlovet tillsammans med angelica, för hon skulle flytta söder ut och hennes pojkvän, daniel, va på besök och vi tog bilen ut till havet och så. på vägen dit började de regna och det vart lite svårt att se ute och då vi åkte på en smal väg mellan sommarstugorna skrek danne : faaan! och angelica och jag i kör: vad?! danne: jag trodde det va en gubbe som stod vid vägen. men det va en soptunna. och vi alla tre bryter ut i gapskratt. och då vi va framme hade de sluta regna och det va skönt att gå i sanden och kända hur sanden smeker fötterna. - vi hittade en sko på stranden förresten, bara en sko. och vi trodde den kom från thailand då tsunamin hade vare så vi börja skratta åt de med skon och skämta: det är nån liten gubbe som tappa skon och här hamna den, i lilla sverige! gu ja vi hade så himla skoj den dagen, iallafall jag :D sen såg vi en grej som guppade i vattnet en bit ut i havet så vi skek: hallååååå! och jag ba: det är den dära lilla gubben som letar skon! hahaha! . sen bryter vi ut i skratt igen och sen så satt vi i sanden och prata och sen va de dags att åka hem igen och sen så va de bara nå dagar kvar tills hon skulle flytta .. och de västa med allt.. jag hann inte säga hejdå till henne, det svider i hjärtat då jag tänker på att jag aldrig tog hejdå, men om jag tänker efter så är de bara ett tecken på att hon måste komma tillbaka :D

angelica och jag har pratat väldigt lite sen hon flyttade men vänskapen finns kvar, och det glädjer mig nått så otrolitg mycket. jag önskar att vi bara hade pratat mer och så, men men , vi har iallafall bestämmt att i sommar ska vi umgås och bilda nya minnen, så efter sommaren kan ni få läsa om minne #3 och kanske #4 osv :D jag hoppas att vi kan få tillbaka den vänskap vi hade under sjuan-nian, <3



angelica, jag ha sagt till dig att om du någon gång behöver en plats för att vara ifred då allt känns jobbigt så vet du att jag har sängplats om det behövs och du kan alltid komma till mig om det är nått. jag lyssnar på dig och jag bryr mig om dig. allt du säger till mig stannar hos mig, jag säger det inte till nån. de vet du. jag älskar dig som om du vore min egna tvillingsyrra . jag älskar dig så.. ja de går inte att beskriva. men jag finns här för dig gumman, alltid!

tack så mycket,

satt och kolla genom min blogg lite och såg att jag ha fått väldigt många kommentarer. så jag tänkte att jag måste tacka för att ni överhuvudtaget läser min blogg och att ni orkar kommentera den då och då, tack så mycket :) blir glad då folk peppar och stöttar en. tack för alla fina kommentarer jag har fått på sista tiden. men kommentera gärna mera om det är nått . jag ha haft tankarna på att skaffa en blogg till för att ha som gästbok eller nått, lite jobbigt då man kommenterar en annan blogg så kommenterar dom tillbaka på ett annan inlägg. liksom, kommentaren passar inte på inlägget. om ni förstår?
äsch, jag skaffade en "gästbok" så få vi se hur det funkar, skriv gärna nått, en liten hälsning eller nått :D
http://biogodis.blogg.se/gestbok/

jag vet att jag är dålig på att kommentera själv men jag vet liksom inte hur jag ska kommentera för att det ska bli rätt, är så svår på att förklara saker ibland och förklara hur ja mena och folk har en bra förmåga att missuppfatta allt jag skriver så blir det världens liv istället :/ sånt sätter jag stooort minus på!

men jag läser en hel del bloggar varje dag, och det är väldig spännande saker som ni skriver om :) tycker ni har bra bloggar :D men favorit bloggarna är ändå; sandraliie, turez, melinda, rebecca, sandra, anna, baso, sofia's bloggar(y) men om du som läser denna som inte finns på min "kontaktlista" har en blogg så skriv gärna den här så jag kan läsa din blogg med så kanske du också blir en av favorit bloggarna :D PUSS!

till min bästa vän


den fjärde juni tvåtusensju, dagen då du och jag vart bästa kompisar!473259-107 jag ska tacka gud för att du
finns, du kom då jag va längst nere på botten, jag vet inte vad jag ska säga för att du ska förstå hur mycket du verkligen betyder för mig! utan dig vid min sida klarar jag ingenting, jag måste ha dig i mitt liv för att de ska kunna funka! du är min ängel från ovan. tack, tack så mycke för att du kom in i mitt liv. du finns alltid där och drar mig upp till ytan då allt känns skit och allt faller samman. du stannar kvar då alla andra sviker, du är en äkta vän. du är min andra halva. du och jag, två olika halvor som bildar en hel och stark människa. du fattar inte hur mycket du betyder för mig och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig vid min sida. jag är så glad att vi ha bestämt oss för att lämna de gamla bakom och bara blicka framåt. du och jag mot världen, det va så vi sa och lovade varandra och det är så det ska vara. du förstår mig bara via blickar och suckar, ingen annan förstår mig eller vet alla saker som du vet om mig. du är min bästa vän, någonsin, jag vill inte ha nån annan bästa vän än dig du är det viktigtaste och värdefullaste i mitt liv. du är ett levande bevis på att änglar verkligen finns. och på nått sätt lyckas du alltid göra alla tråkiga stunder till roliga. ja, du är en helt underbar vän, du få mig att skratta hela tiden. för mig är du värd mer än renaste guldet.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta Johanna Sandra-Lie Englund

gick utomhus

igår gick jag utomhus första gången utan tvång för att gå till doktorn eller så, kändes riktigt skönt att äntligen få gå ut. skönt att det inte va nån sol heller, jag får nämligen inte vara i solen då jag käkar denna medicin, så för mig blir de molniga dagar som spenderas utomhus (y) kunde gå ut utan att kisa med ögonen, skönt att slippa solglasögonen för engångs skull. jag känner mig som en fånge eller vad man ska säga, för fönstrena är fördragna så solen inte ska kunna komma åt mig, jag får inte gå ut, inte se ut osv.. bara mörker och liiiite solsken då solen smygen genom springorna i förnstret. mer moooooln! för nu vill jag vara utomhus, är så less på att ligga på soffan!

doktorn & röntgen

gick till doktorn idag men han tyckte inte mina lungor lät så himla perfa så jag skickades till röntgen och även där fick jag aktuttid så där fick jag stå med bar överkropp medans en gubbe på 50+ stod och stirra som en tok, kändes inte så bra att ha han där men han va tydligen den som skulle "undersöka" mig så de va bara att stå där och se dum ut och sträcka upp händerna och andas och blåsa då han ville de. kände mig så jävla dum som stod där. fy! menmen, då jag äntligen fick ta på mig kläderna hade de bara gått fem minuter men de kändes som flera timmar. fick sitta nästan två timmar i väntrummet och vänta på svaret "inge lungförändringar", varför inte bara säga svaret på en gång så slapp jag sitta där och vänta? aoow! läkare! känns bara så mysko att de inte visades något men andningen krånglar och dampar så jag måste väl in på en ny "undersökning" nästa vecka ska jag iallafall tillbaka till mig läkare och lämna nå prov där, prov hit och dit, jobbigt att bara lämna en massa prov utan att dom hittar nått. jag vill ju bli frisk igen. blir anfådd av att prata och gå tre steg typ, är helt slut i kroppen känns det som. men jag ska iallafall till skolan på måndag, de har jag bestämt. hoppas bara att andningen blir lite bättre.

håll tummarna åt mig ;*

min msn

min msn har dampat några dagar nu, en tönt från lunar bytte lösenord på min lunar och min msn, helt otroligt, vart så jävla arg. så om ni har fått nått elakt skrivet på msn så är det inte jag. det som är värst är att alla kontakter är borta ;/ så skriv till mig om ni ser mig. okej?

vecka 16 +17

jadu denna vecka ha inte vart så himla super, ne, de ha varit den jobbigaste veckan i hela mitt liv kan jag tala om. uscha, har aldrig vart såhär sjuk någonsin och jag hoppas att jag aldrig blir såhär sjuk igen! det är hemskt! har haft feber sen fredag förra veckan och det är länge det.

det är ett rätt så långt inlägg denna gång men jag hoppas att ni orkar läsa nått iallafall ^^ haha.!

fredag:
allt börja med huvudvärk som jag fick hemma hos anna och bea, senare mot kvällen börja jag frysa som bara den. sen vart jag het och började svettas. = hade feber

lördag:
vaknade 05:45 med att jag mådde illa och höll på att spy. drack lite vatten och la mig ner och somna om, vaknade vid åtta och skulle upp och pinka. höll på att svimma då jag kom tillbaka till sängen och hela rummet bara snurrade. hamnade inne på soffan och där svettades jag som bara den, kändes som om man hade pissa på sig eftersom lakarnet jag hade på mig va alldeles blött. sen så låg jag där hela dagen och svettades och drack vatten som en tok. kände som om ögonen höll på att brinna upp då jag stängde dom, sved som fan i ögonlocken! senare mot kvällen kunde stå upp och ta en macka vid elva tiden. sen somna jag för dagen.

söndag:
vaknade med att jag kände mig helt uttorkad så alecz fick hämta vatten sen så börja jag svettas och frysa som bara den, låg och skaka i sägen och kände mig helt veck. bea och hennes kille fick komma med alvedon och sen fick aleczander hjälpa mig in på soffan där jag fick ligga hela dagen tills typ 15:49 då patrik (bror) kom och hämta mig och körde hem mig till mamma i hudiksvall. hela tiden jag låg på soffan kom barbro med kalla handdukar och la på pannan och alecz satt och smekte mig på huvudet hela dagen. sen då jag hamna hos mamma somna jag och sov typ hela dagen och hela kvällen och vaknade med att jag måste ha vatten.

måndag:
kände mig kanon bra men akk så fel, ställde mig upp och yrsel och huvudvärken kom på stört. låg i sängen hela dagen och bara svettades och frös, försökte äta nått men det gick inte. låg på soffan hela dagen och kolla på en massa olika programm, hade allmänt tråkigt. försökte stå upp men hela rummet och allt annat snurra och det vart svart för ögonen. så jag låg bara på soffan hela dagen.

tisdag:
vaknade och tog mig till tven för att spendera dagen där. börja frysa som bara den, låg och skaka hela dagen. kändes som om allt på insidan hade fröse till is. skaka och frös så mycket så läpparna började bli blå. det börja brännas på bröstvårtorna och sen kändes det som om hela brösten höll på att brinna upp inifrån och hjärtat dunka som aldrig förr. mamma vart helt orolig så hon ringde efter en ambulanstant som kom och kolla på mig och jag fick akuttid på centralen och där fick jag göra nå prover och sen fick jag medicin (dubbeldos varje dag) och sen fick jag åka hem. sov resten av dagen.

onsdag:
kände att medicinen börja funka, kände mig bättre än förut. kunde stå upp och sitta upp i flera timmar. fick massage av mamma så huvudvärken och ryggvärken släppte. febern är kvar men inte lika hög som förut. sen kom nutte (en alkis) och då vart det roligt men jag orkade inte ha han där så jag skrämde / lura iväg han.

jag: håll dig på avstånd om du inte vill bli smittad
han: vadå? är du sjuk?
jag: ja det är jag, jag ha 40 i feber, spyr och svimmar
han: ojoj. ja jag vill ju inte bli smittad av något
jag: ne det är bäst du sticker härifrån då *börjar hosta mot honom*
han: örru.
jag: oj, jag bara råka.

han står tyst en stund och kollar p åmig sen säger han:
-är du sjuk?
jag: ja jag sa ju just det. och du nutte, det är första gången jag ser dig dricka nå annat än öl.
han: jaså?
jag: hahaha, ja de är de fan.
han: ja vad händer om man blir smittad?
*LURAS*
jag: ja du blir helt veck i skallen, du kan inte dricka nått, inte ens öl, så du kommer bli helt knäpp i skallen, du kommer nästan börja slita bort håret från huvudet. och du spyr varje gång du försöker dricka eller äta nått. och allt bara snurrar och du svettas som bara den. så det är bäst du håller dig på avstånd om du inte vill bli sjuk
han: ja men jag tror jag ska gå ja

sen gick han ut till min bror och hans kompisar som va utanför på gården och höll på med bilarna
han: där inne kan man ju inte vara.
bror: jaha, varför inte?
han: man kan ju bli sjuk.
bror: ha, jo man kan ju det. bäst du håller dig på avstånd nutte.
han: jo jag tror det är bäst

bror och hans kompisar bryter ut i gap skratt, bror kommer in och säger: vafan haru lura i han nu då?
jag: ne jag drog bara en liten lögn för han för jag vill inte att han ska vara här, för han är äcklig.
mamma: haha, du skulle se vilken fart han fick att ta på sig skona och ut genom dörren
bror: haha, ja . du skulle se minen på han då han berätta då. fatta ju att ela hade sagt nått åt han

torsdag:
känner mig mycke bättre än förut, bara ryggvärk, huvudvärk och lite ont i ryggen och kanske lite feber kvar men kan sitta upp och stå upp, ha till åh med duscha idag. känner mig så himla äcklig fortfarande så det finns inte. ha inte duscha sen i söndags och det är äckligt men ha inte kunna stått upp och jag ha inte vela haft nån hjälp med duscheriet om man säger så. stod i duschen i över en timma och gnussa på kroppen, men ska duscha sen igen, kommer få dusch nojja nu tills det känns skönt på kroppen igen. är lite konstigt att det inte lukta så himla illa om mig fast ja svettats så mycket, trodde de skulle lukta fan men tydligen inte. -fick ett intyg då jag va hos doktorn att jag ska vara hemma tills medicinen är slut och tills jag mår helt bra igen. hoppas bara det inte tar för lång tid, har säkert missat en hel del i skolan kan jag tänka mig..

menmen. nu ska jag avsluta detta inlägg med att säga; hej

feber

det va ett tag sen jag skrev nått här i bloggen men jag ha inte haft tid eller ork. ha jobbat och vart med anna och bea, sen så ha jag lega i 39,7 grades feber sen i fredags, och det tar ju en hel del på krafterna. ha inte haft nån ork i kroppen alls, huvudet bara dunkar, jag mår illa, världens yrsel, svettas som fan osv. det är ingen höjdare precis, uscha! klarar inte ens av att äta, åt en macka i lördags kväll och ett halv glas yoggie i går och en halv 90grams hamburgare sen höll jag på att spy. jag är helt stel i kroppen med, gör jätte ont bara jag rör mig så jag är så illa tvingad att ligga ner i sängen hela tiden och stoppa i mig ipren och alvedon, det är fan illa. jag är så himla less på att ligga ner men jag har inget annat val, för så fort jag står eller sitter upp snurrar hela rummet åh det blir som svarta små prickar framför ögonen och det känns som om jag ska svimma och det är bara bra om jag ligger ner. kommer fan få liggsår snart ;s menmen, jag hoppas jag blir bättre denna vecka iallafall. skriver kanske sen, jag orkar inte skriva mer nu.

vila i frid lilla engla, 5/4-08

473259-116ibland kan jag inte förstå hur världen har blivit som den har blivit. hur kan en man på 42 år mörda en liten flicka på 10 år? det är helt otroligt asså, hur fan kan man bara göra så och sen åka och köpa en pizza åh sitta helt lugn och skratta åt andra saker? hur fan kan man vara så känslokall? jag känner bara hat mot den mannen, anders eklund, jag förstår inte att han kan leva med detta resten av livet?! jag hoppas att han tar livet av sig eller att någon annan mördar han. han ha ingen rätt att leva tycker jag! man mördar bara inte en liten flicka sådära, hon hade ju inte gjort nått! hon kände ju inte ens den mannen! GAAAAAH! jag blir så arg! jag hoppas att han försvinner från jorden iallafall

det är så svårt att förstå, att ett oskyldigt barn mördades av en främmande (psykistkstörd?) man. varför mördades hon? vad hade han för anledning att ens köra efter henne och kidnappa henne och sedan mörda henne senare samma dag? va? ja jag förstår inte alls hur man kan göra så.. fort. följer.
vila i frid lilla söta engla juncosa-höglund ,
jag tänker på dig och din familj<3

tänd ett ljus i ditt fönster för engla och hennes familj ikväll klockan 21:00 och skänk en tanke

ett år & en omstart

idag är det ett år, tolv månader, trehundrasextiofem dar sen du och jag vart ett par, jag måste tacka dig för den här tiden älskling. jag är så glad att vi pratade ut idag gubben, vi prata och grät och löste det mesta. du lovade att det skulle bli en ändring på dig med nu när jag ha ändrat mig så mycket och jag hoppas att det blir bättre det här året än det som har varit älskling, för jag vill att det ska bli lika bra som det va vid den här tiden, förra året. jag älskar dig så otroligt mycket, jag hoppas att du förstår det bättre nu efter idag. du svek mig som bara den igår och du fick ångest och lovade och svor att nästa helg ska vi fira våran ett års dag. det vart så hemskt denna helg så vi får ta igen nästa, visst?

ett år, en omstart och en bättring mot ett bättre år, <3
allt som hände under detta år glömmer vi och börjar om.

sista gången

nu är det sista gången jag är i lägenheten, känns lite sorgligt faktiskt, ska bli skönt att komma härifrån men ändå inte. alla minnen, ja allting. kommer kännas tomt på något sätt, det är lite svårt att förklara men.. ja.. det känns iallafall lite konstigt att gå omkring och kolla i dom tomma rummen men det blir säkert bra allting. jag hoppas det iallafall. kommer väl nån dag då allt känns lite bättre. menmen, ska nog ta och stänga av christians dator och packa ner de saker som alecznader ska ha sen åka hem till barbro.

jag bloggar säkert nått senare. ska städa lite och så innan det är dags att åka och hämta hem soldaten ;) haha, jaja. men ni kan väl smsa nått så jag fördriver tiden tills ikväll 22:45?

livmodertappscancer & kondom

det va ett tag sen jag hörde talas om livmodertappscancer och då tänkte jag att jag kanske skulle ta och vaccinera mig mot det men så fundera ja: tänk om det är för sent för att vaccinera sig? äsch, det kan väl aldrig vara försent för det liksom? så jag prata med min mamma och min pojkvän och dom ba: ja gör det, varför inte? det skadar ju inte. så just nu denna stund så kom jag på det och googla upp de och kom in på någon sida och börja läsa något som fick mig att tänka lite till..

" Jag är 24år och jag har precis fått veta att man kan vaccinera sig mot livmodertappscancer, så det har jag bokat tid för. Frågan är bara, är det någon ideé för mig? Jag är nu 24år och hade min sexuella debut när jag var 16. Jag har inte gått och tagit cellprov, men ska göra det efter att jag tagit den första vaccinationssprutan. Borde jag vänta på cellprovet först?

Cellprov har inget med vaccinationen att göra. Nytta av en förebyggande HPV vaccination i ditt fall är starkt beroende av hur många och vilka sexpartners du har haft. Om du har haft 2-3 killar som inte har varit ute för mycket i svängen har du största sannolikhet att ha nytta av en vaccination. Risken för att ha varit utsatt för HPV smitta stiger starkt med antalet genomgångna sexrelationer och om du har haft killar som har haft många tjejer. I så fall kan du redan vara immun mot HPV 16/18/6/11. "

-så jag tänkte: jaha, vafan är HPV för något då? så jag klickade vidare på sidan och hitta detta:
(snestilen satte jag dit för jag tyckte det va så knepigt)

HPV - orsaken till livmoderhalscancer
Vad är humant papillomvirus, HPV?
Humant papillomvirus är ett sexuellt överförbart virus. Man finner det därför hos många kvinnor och män som har debuterat sexuellt. Hos kvinnor kan det leda till livmoderhalscancer.

Att använda kondom skyddar inte helt mot att bli smittad, men risken minskar.
En kvinna kan ha en HPV-infektion i flera år utan att hon märker det. Därför är det svårt att veta exakt när och av vem hon har blivit smittad.


och jag ha alltid fått höra att kondom skyddar mot allting (utom flatlöss) om den inte är trasig villsäga, det måste ju alla ha hört som ha haft sex liksom. aa men iallafall så tycker jag att det är knepigt att en kondom inte skyddar mot en könsjukdom, om det klassas som en villsäga eller ja vet inte, men jag tänkte mest eftersom dom skrev: "sexuellt överförbart virus" & "av vem hon har blivit smittad"
-va annars skulle liksom viruset sitta på huden nere vid snoppen eller vadå? hahaha! ja tycker detta verkar dumt. asså, en kondom borde ju skydda mot en könsjukdom..

skär av dig snoppen

haha jag satt och läste lite bloggar och såg detta och börja skratta som bara den, haha. hur kan man komma på nått sånt? :D man måste nog ha en jekla massa humor :D

från tjejens blogg:
"är du kvinna och sexuellt aktiv? Då kan du drabbas av livmodertappscancer, så vaccinera dig med..."

Va f*n? det är väl detsamma som att säga: "Är du man och kissnödig?" Då kan du drabbas av kalsongvätning, så skär av snoppen innan det är för sent.? Snacka om att använda sig av skrämselpropaganda! Men lite gift i kroppen har väl ingen dött av? Eller?

-skär av dig snoppen innan det är för sent x) haha!


onödigt men ändå bra att veta

hittade denna lista på en annan blogg men va tvungen att ha med den på mig, skratta några gånger för det står så dumma saker men ändå så bra att veta om dom ;) eller vad tycker du?

  • Fjärilar smakar med fötterna.
  • En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför.
  • 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen.
  • Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.
  • Endast en person av två miljarder kommer att leva till 116 års ålder. (där slutade man att hoppas på det )
  • Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför.
  • Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män.
  • En snigel kan sova i tre månader.
  • Inget ord i det engelska språket rimmar med "month".
  • Alla isbjörnar har svart hud.
  • En krokodil kan inte sticka ut tungan.
  • Cigarettändaren uppfanns före tändstickan.
  • Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.
  • Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.
  • En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.
  • Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
  • Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
  • Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
  • De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten.
  • Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på dem.
  • Att banka huvudet mot väggen bränner ca: 150 kalorier i timmen.
  • En myra kan lyfta 50 gånger sin egen vikt, de kan dra 30 gånger sin vikt och faller alltid på sin högra sida när de blir drogade.
  • En kackerlacka lever i 9 dagar utan sitt huvud tills den slutligen dör av svält.
  • En del lejon parar sig upp till 50 gånger på en dag.
  • Bönsyrsan kan inte para sig med sitt huvud kvar på kroppen.
  • Det är lika mycket fett i EN jordnöt som i 6½ meter gurka.
  • Om man äter fyra chips om dagen i ett år så går man upp ett kilo.
  • En genomsnittlig blåval producerar 400 liter sperma när den får utlösning, men bara 10% av det går in i partnern, så 360 liter rinner ut i havet varje gång en blåval får utlösning.....
-inte konstigt vattnet i havet smakar salt :|

snart ett år

fyra dagar kvar sen är det ett år sen jag träffade dig älskling, <3



aldrig förr har så mycket tid gått så fort
tänker på alla saker vi har gjort
sen den dagen du och jag blev ett par
är det ett år, tolv månader, trehundrasextiofem dar

men alltid samma känsla, även att vi förändras
och lågan brinner trots att vindarna har blåst hårt ibland
och om vi någon gång gråter så möts vi alltid åter
i lyckorus och det är därför jag älskar dig

jag minns allt, det finns inget rum som är tomt
ser hur det goda berövar oss på allt ont
och jag tar vara på varenda minut
så låt mig vandra här på vår väg utan slut

och alltid samma känsla, även att vi förändras
vi lyser starkt och klart fast tiden borde satt sina spår
och om vi någon gång gråter så möts vi alltid åter
i lyckorus och det är därför jag älskar dig

kom och lägg din kind mot min
dröm om oss om du somnar in
jag är här hos dig

och det är alltid samma känsla, även att vi förändras
vi lyser starkt och klart fast tiden borde satt sina spår
och om vi någon gång gråter så möts vi alltid åter
i lyckorus och det är därför jag älskar dig

en bättring från din sida med

nu hoppas jag att det även blir en bätting från din sida för det är inte bara jag som ska behöva ändra mig så det här förhållandet ska funka. det behövs två personer, två viljor, två hjärtan för ett förhållande ska funka. och ska jag ändra mig och börja kämpa för oss två så måste även du lägga ner lite mera tid på allt det hära. du sa igår kväll på telefon "jag vill också att det ska funka" visa det då aleczander. det är det är det enda jag begär just nu, att du ska ändra på dig. du sa ju att vi va tillsammans ännu och du hade ingen anledning att vara sur på mig nu när jag ska ändra dig. men jag har anledning att vara sur om du inte ändrar dig.

som jag sa till dig igår, jag är kanske inte världens bästa flickvän men jag försöker iallafall. du säger ju ingenting så jag går omkring och tror att allting är bra men så surar du utan att säga varför utan skyller på att träningen går dåligt, det är jobbigt i lumpen osv. varför kan du inte säga vad som är fel på engång så kan vi försöka reda ut allting på direkten och inte flera månader senare..? då kan du inte säga att det är mitt fel att det är såhär, för jag tar upp saker på engång men du väntar flera månader innan du ens öppnar munnen och säger nått som är fel. och jag tycker det är dumt av dig att säga alla problem nu och ta upp sånt som hände då vi vart tillsammans, det blir för mycket på engång som jag ska försöka ändra. nu när det finns så mycket att lösa, ändra och förbättra så måste allting få ta sin tid.

ja men jag förvänta mig en bättring och ett bättre förhållande nu när du sa att du också tänkte kämpa och så. svik  mig inte nu. du sa själv att de va onödigt att det skulle ta slut nu och jag hoppas att du mena det. jag tycker att alla dessa problem och tjaffs ska lösas inom kort men vissa, iallafall mina problem, kommer att ta lite längre tid och du vet varför det kommer ta tid. du vet vad jag ha vart med om innan din och min tid. men jag hoppas att du kan stå ut och försöka hjälpa mig lite på traven.  jag älskar ju dig......

bara om samma sak

just nu känns det som om min blogg består av samma sak varje dag, mina problem och mitt förhållande. det låter kanske inte så spännande och det kanske inte är så skoj att läsa om men jag måste få ut allting som finns i min skalle och då hamnar allting här. jag har ingen jag kan prata med om allt, bara det mesta, men inte allt. så då hamnar allt här istället. jag hoppas att jag inte tröttnar ut er med mina och aleczander's problem. men en dag ska det stå nå roligt och andra saker här, det lovar jag er.

när en tjej.

är tyst, så rullar det med miljoner tankar i hennes huvud
bråkar med dig, tänker hon väldigt djupt
tittar på dig med ögonen fulla av frågor, så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida
svarar jag mår bra efter några sekunder, mår hon inte alls bra
tittar sorgset på dig, undrar hon varför du ljuger
lägger sitt huvud på din axel, så önskar hon att du är hennes förevigt,
försöker få kontakt med dig varje dag, då söker hon din uppmärksamhet,
smsar ofta, vill hon att du svarar åtminstonde en gång,
säger jag älskar dig, menar hon det,
säger att hon inte kan leva utan dig, då har hon tänkt klart att du är hennes framtid,
säger att hon saknar dig, så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör.

hoppas du läser detta älskling

älskling. du minns första kvällen vi sågs? där på fotbollsplan i nacksta? de va den pirrigaste dagen i hela mitt liv, och då vi gick på bio och du tog min hand, jag vart helt stel första sekunden men sen så kände jag en trygghet som jag aldrig ha känt förut och det va så himla härligt. och då vi stod utan för på pakeringen och vänta på att min pappa skulle hämta mig. det va de roligaste jag ha vart med om, vi bara stod där och flumma och skratta och då du tog tag i mig och kysste mig för första gången, det va som en blixt slog ner i huvudet på mig och allting runt omkring bara stannade upp. det va så himla magiskt, hela kvällen faktiskt. du va så himla vacker den kvällen, jag vart glad bara av att titta på dig, ditt leende och dina vackra ögon som sken som solen. du va så himla vacker älskling. jag vart så glad då du sa att du ville vara med mig dagen efter. jag minns hur jag låg och tänkte på dig hela den kvällen, jag kunde inte sova. det va som om jag va helt veck i skallen, jag bara låg och stirra i taket och såg dig framför mig och jag kunde känna lukten efter dig på mina kläder och dina läppar emot mina. aw, jag tror jag vart kär den kvällen. helt seriöst, det va en känsla som jag aldrig någonsin ha känt förut.

jag vet att jag är jobbig, men som du säger jag är en känslig människa och jag kan inte rå för att tårarna rinner ibland då jag blir ledsen. men oftast så är de det jag ha vart med om som kommer ikapp och du gör mig ledsen då du säger vissa saker. du måste förstå att jag är känslig och har lätt för att gråta för jag orkar inte hålla tårarna tillbaka. dom bara kommer då allt känns så svårt. jag vet att jag inte är den bästa flickvännen men jag försöker bättra mig, jag skriker mindre och jag klagar mycke mindre och det är ju alltid nått tycker jag. och jag ska försöka ändra mig. jag lovar. och du får aldrig någonsin tveka på att jag älskar dig, för jag älskar dig mer än allting annat i hela världen. utan dig hade jag inte klarat mig, du har fått mig att uppleva äkta kärlek och en stor trygghet, jag har aldrig känt det förut, du har visat mig va kärlek är. fast vi skriker och bråkar så vet jag att innerst inne så älskar vi varandra.

jag tycker att du är den underbaraste och den finaste människan jag någonsin ha träffat. du har ändrat så mycket på det här året. du är så himla speciell gubben. jag är lycklig med dig, på riktigt, jag är lycklig! jag älskar att få känna din värme och jag älskar verkligen att ha dig nära mig. ingen annan kille ha någonsin fått mig att känna den här känslan. du gör mig till världens lyckligaste människa. jag älskar dig aleczander, jag vet bara inte hur jag ska kunna visa det på rätt sätt så du förstår hur mycket jag verkligen älskar dig och uppskattar allt du gör. liksom då du pussar mig på pannan, i nacken, på kinden eller på munnen, vart du än pussar mig så känns samma pirr i magen som första gången du kysste mig. jag älskar verkligen dina pussar.

åh även om vi har varit väldigt osams och bråkat mycket på sista tiden så vet jag att vi kommer att komma över det och vi kommer klara det. vi kommer att få tillbaka de fina förhållandet som vi hade en gång i tiden, allt kommer att bli som förr. det vet jag och det känner jag på mig. vi måste bara kämpa och låta tiden göra allting bättre. för jag vill inte att det ska ta slut mellan oss gubben, inte nu och inte sen. jag vet att vi är gjorda för varandra. precis som du sa; "våra hjärtan hör ihop, nu och föralltid" och du sa att jag va din andra halva och bara de är väl värt att kämpa för? älskling, vi får inte ge upp nu. okej? lova att du låter detta få en chans till en bättring..?!

en omstart

nu pratar vi igen och vi har bestämt oss för en omstart. jag har saknat dig så himla mycket, du fattar inte hur svårt jag ha haft det utan dig. utan våra samtal, jag har saknat allting. varenda sekund utan dig har varit en plåga. men det känns skönt att vi är sams igen och att vi ska glömma det som har vart och bara titta framåt och börja om på ruta ett. jag älskar dig sneansikte ;)

080407 <3

en rubrik

vad är det som händer? vad är det som är så fel nu? jag försöker bättre mig och jag försöker bli den du vill att jag ska vara, men det går inte så bra för mina gamla vanor kommer jämt ikapp och förstör det jag försöker skapa. men jag svär, jag ska verkligen försöka kämpa för att det ska bli en bättre och starkare bättring. jag lovar. vi ska få de bra igen, jag vill att det ska va så som det va då vi vart tillsammans då allting va perfekt. vi hade så mysiga stunder då och vi skratta hela tiden och nu tjaffsar vi för det mesta och så tycker jag inte att det ska vara.

det kansker låter helt cp, helt stört, men jag älskar verkligen den grabben, hur elak och dum han än kan vara. han har sida fina, väldigt fina sidor, det är synd att han inte ha visat dom på sista tiden. men jag vet att bara det blir en ändring så kommer min fina aleczander att komma fram igen. jag tror att det är så svårt och jobbigt där i boden och det är de som gör han så surig. jag tror det, nästan vet det till 100 procent. jag tänker ge allt detta en chans för jag vill att det ska funka som förut, jag vill verkligen lägga ner tid på att detta ska bli så bra som möjligt.

hoppas att vi kan reda ut alla saker nu i helgen, vi måste göra det älskling. visst?


tyck vad ni vill, jag bryr mig inte speciellt mycket. för hade ni vart i denna sits och haft mina känslor för honom hade ni också försökt ge allting en chans till.. så knip om ni bara ska säga nått elakt

allt svårare och svårare

det börjar lätt och det blir svårare och svårare för varje nivå man kommer..

min lilla älskling

min lilla älskling, jag måste tacka dig för en så himla mysig helg. det är så otroligt mysigt då du ligger och snosar mig i nacken eller då du smeker bort håret från mitt ansikte, jag känner mig så trygg då. och varje gång du smeker mig över ansiktet så lyckas jag alltid somna, det är så mysigt att få somna i din famn och känna den dära tryggheten och känslan av att ingenting kan skada mig. jag älskar verkligen att ha dig nära mig och känna all trygghet du ger mig. jag vet att jag inte skulle klara mig en sekund utan dig i mitt liv. jag måste få ha dig i mitt liv föralltid, även om vi inte skulle va tillsammans om nå år så måste jag få ha dig hos mig, du och jag delar så många hemligheter, du vet det mesta om mig som ingen annan vet om. jag känner att jag kan lita på dig till 110% om inte mer. du är den person som jag älskar mest i hela världen! det är du som gör mig lycklig och det är du som skapar pirret i magen. -stanna vid min sida föralltid?

snart

en tråkig söndag

idag har de vare en sån där tråkig dag, allt har inte gått så bra. alecz vart surig för han skulle åka tillbaka till boden och jag förstår han om han måste sitta på en buss tills klockan 1 i natt, de kan inte vara så skoj asså. men hans surhet gick ut över mig så vi va suriga tills han skulle åka, då skratta vi som bara den och de kändes verkligen bra. vi stod och skratta och gjorde fula miner utan att nån brydde sig. det va verkligen roligt. har inte sätt aleczander skratta så mycket på as länge, de kändes toppen. det är såna stunder som fastnar i hjärtat raring. <3

osså ha jag vart ute och gått i lite över en timma och delat ut reklam med babbsan och liam, det gick bra fast det blåste och små regna lite. det va inte så skönt. kallt som tusan men varmt och skönt då man kom in och tog på sig myströjan och svepte ett täcke om sig vid datan. jobbigt bara att liam tog hem två kompisar som springer omkring i lägenheten och skriker som tre galnigar. jobbigt jobbigt!

vad vare som hände?

ja precis, vad va de som hände egentligen? varför slutade vi vara vänner? varför pratar vi inte mer? varför? vavavavava?? några av så många frågor, men den största va nog, vad vare som hände? den frågar finner jag nog inge svar på. vad som egentligen hände vet nog bara du. de sista jag minns av våran tid va vårt stora bråk och att vi vart sams, men sen? vad hände sen? jag minns inte. jag trodde vi va sams och att vi va bästa vänner igen. men så va de tydligen inte. jag mår så dåligt utan dig, det gör jag faktiskt, jag saknar dig så otrolige mycket! du vet, du va min bästa vän någonsin! ha aldrig haft en så bra vän som du, men så försvann du utan ett ord och jag visste (vet) varför :/ det känns som om allting försvann då du försvann, och alla problem börja komma då du gick. det fanns ingen som kunde trösta mig då jag behövde de, ingen som kunde sitta och skratta åt mig åt dom mest ointresanta sakerna eller dom ikke roliga, men vi tyckte de va roligt.. vem ska ja skratta och dela allt "ikkeroligt" med? du förstod ju allting! allt!

jag minns den roliga lilla stunden som varade på några minuter på sms., jag skickade en animegubbe till dig på mobilen och du svarade med en annan gubbe och så höll vi på ett tag och sen så sluta du skriva och de va de sista jag hörde från dig. sen så fick jag ett sms och svarade men du svarade inte då heller.. snälla, vad har jag gjort för fel? du kan väl säga de och prata med mig så kanske vi kan lösa detta? jag saknar dig.

jag hoppas att du är en av alla som läser min blogg och att du skriver nått till mig så vi få prata igen.
 dda msn, [email protected] eller skriv nånstans :| jag vågar inte skriva först fall du ogillar det.

764
datumet




uppdaterad: 2008-04-06

läste din blogg och vart helt stel då jag såg mig själv.. trodde inte det va sant..

473259-118

då kör vi lite snatteri idag igen

precis, de kom tillbaka igen,. dom vanliga snattarna och dom stal två paket kaffe tror ja de va. oooh, dom kunde inte ta nå redigt så de vart nå häftigt ;p haha. men janne tog bilen och körde ikapp dom och snacka med dom men dom sa att dom hade tage med kaffepaketen hemifrån, och vem fan tror på de liksom, ja men iallafall så fick dom gå eftersom vi inte såg i affären att dom plocka på sig nått så kunde vi inte ta dom heller. men sen vid klockan 13:30 kom en ny ung snattare, woho, en kille i 15-17 års åldern och stal godis och chefen sprang efter honom men han gav upp då han såg att killen tappa sin mobiltelefon så janne tog mobilen och gick tillbaka till affären. haha, men så dröjde de inte länge innan den nya snattaren, vi kalla han fredrik, kom tillbaka och bad om sin mobiltelefon och då nästan skrek janne; vafan tror du du håller på med? och fredrik svarade inget utan kolla ner i golvet. och janne sa att de va inte första gången han hade sagt åt fredrik och han den dumme fan svara, " ne de är andra gången" hahah! janne sa iallafall att han inte fick besöka affären nå mer, inte ens då han skulle handla åt sina föräldrar, släkt, vänner eller nått. och han skulle komma tillbaka med nån av sina föräldrar om han skulle ha tillbaka mobilen, så fredriks pappa dök upp efter ett tag och han fick tillbaka mobilen och snacka lite med barbro efter janne hade stucke hem för dagen. haha,. ja man kan ju säga att denna vecka ha vart kriminell iallafall ;) händelserik liksom! :D haha.

snattare hela veckan (y)

snatteri idag igen

idag så kom snattarna tillbaka till affären, dom kom två gånger igår kväll med men som tur va så fick dom inte med dig något vad vi vet. kollade på filmerna från idag och igår men vi såg ingenting. känns lite kusligt att vara på jobbet då samma snattare kommer tillbaka flera gånger per dag. och killen är ett redigt as enligt chefen, han känner igen killen från en annan ica affär och tjejen hade tydligen blivit tagen förut så de känns lite små mysko faktiskt ;o hoppas att dom inte kommer imon iallafall :|

plugga vidare

jaghar bestämt mig för att plugga vidare efter gymnasiet, jag tänker och jag ska bli barnmorska, iallafall vad det känns som nu. satt och tänkte på vad jag ville bli och barnmorska låter som en så jewla spännande jobb så jag ska nog bli det :) för tänk va roligt att få vara med då ett nytt liv kommer till världen, det vore nått det. så om ni ska ha barn senare i livet, ha mig som barnmorska ;) haha. !

snatteri

sovöver i morse, igen.. vaknade 07:56 och jag skulle upp vid 07 typ, fick stressa lite och stack iväg till jobbet som ett skott, men kom i tid men så va dörren låst så jag fick stå och vänta cirka en kvart men ingen öppnade så jag fick vänta tills vi öppna. folk strirrar som fan då man står utanför och väntar på att affären ska öppna ;p haha.. jag käka frukost lite snabbt sen börja jag fronta och packa upp ny frukt osv. rätt så skoj faktiskt. tiden gå så otroligt fort. så vid lunch vart allting segt och mysko. det kommer fram ett par till mig och frågar om vi har vanliga värmeljus och jag kutar in på lagret och kollar men hittar inga så jag frågar janne vart dom är nånstans så går jag iväg och hämtar en påse åt dom. så kommer killen till tjejen och dom börja snacka.

han: jag ha nu. (cigg, för han kuta efter nån ut och fråga om cigg)
hon: okej, bra.
hon: du.
jag: ja?
hon: vi ska bara ut och röka, vi kommer snart. vi ställer korgen här så länge.
jag: jaha, okej

sen sticker dom iväg och kommer inte tillbaka och barbro säger: dom dära va nog påtänd och va ute efter att snatta och då säger AL: jag tror den dära tjejen har blivit tagen förut. barbro: jo jag tror det ja med, ha sätt henne här förut. så imon ska vi kolla på kameran och se om dom tog något ;P men det verka så konstig för dom va kring 30-40 år gamla, ofta man snatta på en ica affär då ;p haha, men imon så ska jag börja få sitta i kassan, det kan inte va så svårt antar jag men man vet ju aldrig ;o

skriver mer sen för aggahhagga får datahetts snart x) hahahaha

ett steg mot bättring

det kändes bra att du hörde av dig igår och sa de du sa, jag vill inte att det ska vara såhär mellan oss. jag vill att det ska vara som förr, då vi va glada och bråkade aldrig. men nu känns det som om vi bara bråkar, vi måste komma ur denna svacka gubben. vi måste kämpa så vi kommer ifrån bråkstadiet, vi kan inte hålla på såhära. det tar på oss och de tar på vårat förhållande. det känns skönt att du höll med på att vi ska prata ut i helgen och försöka reda ut alla problem som vi har. det är ett steg mot bättring, sen är det upp till oss att lösa det. men jag vet att vi kommer klara det älskling, vi klarar allt som du sa!

awu

jag vill att det ska vara vi två, jag vill inge annat. jag älskar ju dig mer än allting annat! men du bete dig så himla konstigt så ibland tveka jag på att du inte längre älskar mig. men jag hoppas att du älskar mig och att de du sa i förrgår stämmer. awu, vi måste klara detta helt enkelt. vi behöver varandra, jag behöver iallafall dig! jag tänker inte låta en sån här sak förstöra de vi har, du vet ju mycke väl vad jag tycker om den saken vi tjaffsa om igår och du vill inte heller men du orkade inte stå emot grupptrycket så du gjorde de fast du inte ville egentligen. jag vet att du inte vill för du är så rädd att de kommer förbli så föralltid. men snälla du, jag hoppas att du ändras som du lovade att du skulle göra, bara du inte skiter i den saken också. jag vill verkligen inte att det ska ta slut mellan oss älskling.

bara av att tänka på alla saker vi har gjort gör så jag blir lite gladare, jag älskar verkligen det här året som har gått. om tretton dagar så är det ett år sen vi träffades och ett år sen alla minnen började. jag älskar varje dag, varje timma, varje minut, varje sekund, varje stund med dig älskling. jag älskar hela dig, varese du tror det eller inte. det är inte bara ditt yttre som jag älskar, jag älskar hela dig. att du inte kan förstå det. det är inte din utsida jag älskar. snälla älskling, att du inte förstååååår! även om vi bråkar en hel del ibland så måste du förstå att jag älskar dig och jag vill inte förlora dig, det kanske är dumt av mig att bli så sur och det kanske är dumt ta upp alla saker jag undrar över eftersom du jämt blir sur då vi pratar om något. men jag måste ta upp sakerna annars så blir jag tokig om jag inte får nått svar. de måste du förstå. så jag frågar en gång till; vill du att det ska ta slut?


förlåt

fortsätta eller få ett slut?

ska detta fortsätta länge till eller ska de snart få ett slut? jag orkar inte hur mycket som helst, jag vill verkligen att det ska lösa sig. jag hoppas att de blir bra om nån dag igen, de måste bli bra igen. jag tänker inte ge upp för en sån här skit sak, det ska lösa sig! det ska bara det!

RSS 2.0