hemma igen

yes, då va man hemma igen så nu är de dags för en meningslös blogg igen ;p
saknat mig? (a) vet att en del har gjort det ;* puss på er!

ja under dessa två veckor som jag ha vart borta har jag vart med alexander, anna, linus, bea m.m och jobbat och bara tage det lugnt, ha haft lite semester kanske man kan säga ..? känns skönt iallafall att få komma bort en stund ifrån de vanliga.
idag har det vart en ovanligt lugn dag, ha haft ont i huvudet hela dagen så det känns skönt att ta de lugnt. har precis kommit hem från sjön, ha vart och bada och sola med anna och min familj. vi hade de väldigt trevligt faktiskt :) finns bilder på min nya bdb, fråga om gästlösen eller lägg till som vän, http://poolz.bilddagboken.se/, så nu ska vi duscha av oss och fixa nån middag och sen bara sitta ute och ta de lugnt i kvällssolen :) känner inte för att göra nått speciellt ikväll. ska iallafall sätta mig och räkna mina timmar som jag har jobbat och sen skicka dom till pernilla så hon kan sätta in min lön, så få se hur mycket det blir :) sen då den kommer ska jag ta med anna på en liten tur och kanske ta en låååång tur ner till falun och glassa där med bästis <3, saknar henne så så jag måste ner till henne :'D

ska iallafall vara med anna tills på tisdag då det bär av hem till sundsvall igen, känns skönt att ta två ställen som man kan kalla hem, eller jag kanske har tre stället. alex familj, annas familj och min familj. jo det blir nog tre hem, tre trygga hem!
fick en ny parfym av "mamma marina" och den luktar sååå gott! men de roliga är att jag, anna, bea och marina har samma parfym så vi luktar likadant :D haha, som anna sa "nu luktar hela familjen samma" ja de stämmer, ni är en del av min familj och jag vill aldrig vara utar mina familjer, dom är de bästa jag har :) menmen, nu ska jag duscha och greja.
vi hörs nått sötpropp'z :*


men nu när jag är hemma igen, iallafall fem dagar, så kommer de mer blogginlägg, bra va? ;)

en rubrik

en viktig grej jag har lärt mig nu under den senaste månaden är att man måste förlåta och glömma vissa saker för att kunna gå vidare i livet. jag trodde inte på de förr men nu har jag insett att man måste göra det. annars står man bara kvar på samma ställe och trampar och kommer inte vidare. jag förlät alexander och han förlät mig, och nu är vi lyckligare än någonsin. jag tänker glömma alla tråkiga saker vi va med om på slutet och dom svackor vi hade. de är ingen mening att stå och trampa i de som va, de är bara att blicka framåt och försöka vara glad för att kärleken fortfarande va så stark som den va efter allt som ha hänt. den dära "pausen" som varade i tre veckor va det bästa vi kunde råka ut för, vi testade våra känslor men insåg snabbt att de va varandra vi ville ha.

under den dära tiden vi va ifrån varandra försökte jag med en annan kille och försökte intala mig själv att jag inte alls älskade alex längre. men gick de inte, jag kände mig så himla otrogen mot alex bara jag va i närheten av en annan kille. jag kunde verkligen inte sluta tänka på alex och allt vi hade. jag har insett att det är alexander jag vill leva mitt liv med, även om vi har våra upp och ner stunder så är det han jag vill ha.


livet är en saga, allt har sina ljusa och mörka stunder. livet går upp och ner, även känslor. man möter många hinder på sin resa genom livet som man måste komma över, man måste komma på en lösning för att få det att funka. så är det med kärlek också, man måste få bråka ibland och va lite osams för att det ska kunna funka. man kanske måste vara ifrån varandra ett litet tag och känna efter vad man känner och hur starka känslorna egentligen är. det är det jag och alexander har gjort och vi blickar bara framåt nu och tar dag för dag.


-så hilda, nu har du nått att läsa tills nästa gång  ;*

operation mot gallsten

igår så åkte storasyrran in på akuten pga gallan för de fanns tydligen gallsten kvar, så dom skulle kolla henne under natten och flytta fram hennes operationstid någon månad om det inte va bra. men så ringde syrran precis och sa att hon ska opereras om några minuter. så det måste ha sätt dåligt ut på röntgenbilderna. hennes 4 åriga son är här och han sa i telefon: lycka till mamma, jag älskar dig. sen börja han gråta för han trodde inte att hon skulle komma hem igen, så jag satt åh böla med han i knät (hatar dessa överkänsliga perioder) så vi satt och drack oboy och grät en stund innan vi sa att han skulle hjälpa bror och johnny med bilen. då vart han glad och sluta gråta :)

jag hoppas bara att allt går bra för henne idag, hon får komma hem imon igen.
lycka till syrran, <3

kungen av ost

nu är det såhär, jag måste bara lägga ut detta filmklipp för det är så himla rolig, jag skrattar så tårarna rinner. det är min kändiskompis yoggibajsen som har för mycke fritid över på kvällarna. titta, skratta och njut!

åh ni, akta er för
höbalarna :'|
kolla på hela




akta er för dom, dom är farliga

igår så var jag ute i garaget med bror och fixa med pärlan och så, det va väldigt skoj. egen tid med honom igen, pratade en massa, han fråga dels vad som hände på GF och hur killarna är mot mig så de va bara att berätta. han va orolig för mig och allt så jag berätta exakt vad som ha hänt den sista tiden, han vart chockad för vad de finns för folk och va tokiga en del är. han är bara glad att jag kommit vidare och lagt allt skit bakom mig och blicka framåt, bara att ta nya tag som han sa. kändes skönt att va ute i garaget ensam med han och prata. jag älskar verkligen min bror, han är bäst.

satt även och smsa med robin om vårat billjud och hans ljud. han vart impad över ljudet och tyckte vi skulle ställa ut på elmia nästa år och det kanske blir så. vi har ju två sponsorer så ;D det är gött! ska först och främst fixa ny lack med glitter <3 svart med lila glitter! fatta så snygg bilen kommer att bli. sen ska vi ställa ut bilen i sundsvall. minns inte va bror sa att vi skulle men sundsvall iallafall :)

jag skar sönder tummen igår :'| två rätt så stora jack. det bara spruta blod och pulsera i tummen på mig ;o usch! tog bort plåstret nu och det ser inte najs ut kan ja lova :/ min fina lilla tumme. dooooh >____* dumma rakblad :'| akta er för dom, dom är farliga ;o

men nu ska jag fixa mat åt mig och lillsyrran, ska ha såna dära plasthanskar på mig bara för tummens skull (a) haha , mamma är på sjukhuset med storsyrran så vi är ensam hemma :'/
vi hörs nått sötpropp'z ;*

jag är inte tre längre

nu börjar det faktiskt bli lite små irriterande asså. kan ni inte ge upp? jag är inte tre år längre, så ni kan lägg av att spionerar på mig och skvallrar till min syrra som därefter skvallrar till min mamma om vad jag gör på internet och vad jag har för bilder. och det som är så irriterande är att dom säger att jag viker ut mig på internet då det är dom som sitter där med nakenbilder och viker ut sig. man kan ju inte låta bli att skratta dom i ansiktet och skratta åt hur otroligt töntiga dom är, 18 år och uppåt. liksom är erat liv så otroligt tråkigt så ni måste sitta och hitta på saker om andra? man kan ju faktiskt börja undra.

jag tycker att ni ska ta och växa upp och låt amig vara i fred, jag är fan inget barn längre och jag gör vad jag vill. PUSS OCH SMISK PÅ ER SPIONER ;*

förresten, spring och skvallra nu att jag ha skrivit om er på min blogg ;)

framsidan på huset skaka

vaknade idag kring tio imorse av att det small ute och jag låg kvar i sängen och lyssnade, och trodde de va vägarbetarna så jag somna om igen, så vaknade jag vid tolv av att det fortfarande small och dåna så jag kliver upp och går ner och ut på bron. och vet ni va? de åska, det har åska varje dag enda sen i söndags förmiddag. jag går in till mamma i tvrummet och säger: är du döv eller något? hör du inte att det åskar? mamma: ne det hörde jag inte.
så vi ryckte ur sladden till tven ur väggen och gick och satte oss vid bordet och jag ställde stolen mot fönstret så jag hade fötterna på fönsterbrädan och titta ut. det va ljust på himlen så jag trodde inte att det skulle åska så länge. och stunden senare vart det nästan svart på himlen och det börja blixtra och jag ba: åååh, snart kommer de nog en jävla smäll! och jag hann bara säga klart meningen och fem sekunder senare kom det världens blixt så det small inne i klärummet och mamma ba: vafan va de dära? jag: ingen aning, men internte är urdraget iallafall. hon: jag måste kolla. och precis då hon skulle resa sig upp kom det världens smäll så hela framsidan på huset skaka, hade ju fortfarande fötterna på fönsterbrädan så jag kände ju i fötterna hur det skaka och mamma ba: ne fyfan, ta ner fötterna micka! och jag vart typ som förlamad för nån sekund och bara stirra ut och ba: vilken jävla smäll mamma! fyfan! sen börja jag skratta och syrran kom ner och såg helt chockad ut och ja ba fortsatte skratta. sen börja det spöregna och hagla så man såg inte ut genom fönstret. mamma gick och kolla i klärummet vad de va som small och hon tände lampan och det kom inge ljus så hon ba: vi är utan ström! jag: åh nee! så då va klockan strax före halv ett och jag hade inget och göra så jag gick och la mig och nu när jag vakna vid fem tiden så hade vi ström igen, fick typ tillbaka den vid fyra tiden. väärsta glad jag blev :'D affären hade tydligen haft stängt pga åskan och för att strömmen inte fanns. snacka om vilken smäll de måste ha vart, syrran som bor 3km bort hade inte heller ström, hela "staden" vart utan ström ;o och himlen är mörk ännu så det blir väl åska snart igen -.-'

men nu ska jag duscha :) vi hörs sötpropp'z :*

överviktig grismördare

satt och lajva på lunar och sen så såg ja han på lajven så kolla ja hans sida och såg detta.
och eftersom jag har sån dålig humor så jag tycker detta va skit kul. skratta så tårarna kom x)



så om ni är intresserad....

sjukhuset 2-3veckor

fan också !!


vi satt nere vid bordet och skatta och hade jätte skoj så helt plötsligt vart det tvärtyst och alla kolla på min bror som kom in med tårarna i ögonen och berättade att hans kusin andreas kört åt fanders med motorcykeln och att han låg på operationsbordet för att operera ryggen. sen gick han ut på gården igen och fortsatte med ljudet i bilen för att rensa tankarna. och nu när jag satt nere och fika med mamma så kom han in igen med tårarna i ögonen och sa att andreas inte mår så bra. han hade fått en spricka mellan sjunde och åttonde kotan i ryggen och benen i axlarna va pajj så de va en massa lösa benbitar. han ska få en ställning fast skruvad i huvudet och ner över axlarna och ryggen i tre fyra månader. så han ska ligga kvar på sjukhuset två tre veckor innan han får åka hem. han är så uppsvullen efter olyckan och två operationer, sju timmar sammanlagt, så dom på sjukhuset våga inte göra nå mer nu fören svullnaden har gått ner.

tycker så synd om honom, han fyllde ju 30 förra veckan. så han kommer troligen bli sjukpensionär redan nu pga detta. hoppas bara att du blir bättre <3

uppdat kommer senare då vi vet nå mer om honom.
jag och bror är halvsyskon så vi har inte samma kusiner

vackrast i världen


bara för att jag tycker att lisa är så himla vacker.
min beasås <3


ny färg, nytt utseende

ännu en morgonblogg, eller lunchblogg kanske man ska säga? men jag vakna nyss så de får bli en morgonblogg helt enkelt.

färgade ju håret igår, från mörkt till ljust. de skulle ha blivit ljust men inte. ja smeta i nån lättblekningsfärg i håret 35 min men ingenting hände, inte ens utväxten vart färgad så jag fick nå ryck och körde i ultrablontblekningsmedel och då vart de rödbrunt med gul hårbotten men de som är så läckert är att de gula går in i de röda så det passar bra ihop ^^ haha, det är ju iallafall positivt. det är ju inte så fult så man skämms om man går ut x) men då jag vakna så hoppa jag till då jag såg mig själv i spegelen och tänkte: wtf? men sen så skratta ja bara. lär väl ta ett tag innan man vänjer sig om man inte smetar i svartfärg igen (a) fick iallafall ett nytt utseende tycker mamma och det ser ju lite annorlunda ut ;p ser inte ut som michaela iallafall, eller så är de för alla är så van att se mig med mörkthår ;o


idag ska jag städa mitt rum igen och städa nerevåningen och fixa och greja, iallafall vad jag har tänk mig. men hinner väl komma på nå andra saker innan jag tar tummen ur röven och börja städa ;p haha. men aa, nu orkar jag inte skriva nå mer, ska va lite social med folket på msn , vi hörs sötpropp'z :*



osminkad och ofixad, men bjuder ändå på denna bild.
tagen med syrrans elitmobil x) väntar på att få tillbaka min ;*


dåligt humör!

hela dagen ha varit helt jävla... gaaah! jävla pissväder, spöregn, kraftiga vindar och mörkgråa moln, det kommer börja åska idag igen! typ fjärde dagen i rad eller nått sånt det åskar! det är typ nästan svart på himlen! gaaah! inte konstigt man är på dåligt humör då de regnar. osså har ja inte ätit på hela dagen oh de gör mig ännu mer irriterad, att mamma inte kunde handla då jag gav henne pengar. neeee, hon ville inte ha dom! men då ska jag liksom svälta istället? ;S fyfan asså! finns ju inte ens en macka hemma eller något annat jag kan äta, bara en massa äckligt kött och snuskig fisk! bläääääh!
osså blir jag så less på vissa människor, dom vräker ur sig de ena efter de andra om personer dom inte ens ha ett jävla dugg med att göra, och sen ringer mobilen 24/7 och jag kasta den snart i golvet, är så jävla less på att folk ska ringa. svarar man inte så vill man väl inte prata men de fattar dom ju inte!!!!! men om jag kasta den i golvet så har jag ingen mobil tills jag får en ny -.-' dooh! denna jävla dag asså!!!

och nu kom mamma hem så nu ska jag tvinga henne att laga mat till mig. ska nog ringa mathias, från hemtelefon, och se om han kanske kan få mig på bättre humör eller om jag ska lägga mig på sängen och dra täcket över huvudet och sova tills det är måndag då jag ska åka och träffa sötast ;*

hahaha!

någon kille adda min på msn och så här vart vårat första snack på msn x)
tog bara med den roliga delen

bleunt säger:

*knuffa*
soeticz / säger:
*ramla omkull*
bleunt säger:
*peka och skratta*
soeticz / säger:
*gråter och går hem till mamma*
bleunt säger:
*följer med, för att knuffa hennes mamma också*
soeticz / säger:
*mamma slår ner dumma pojken med stekspaden*
bleunt säger:
Vad har ni för stekspadar?
soeticz / säger:
dom är stora som bara deeeeeen
bleunt säger:
Ja, tydligen. Steker ni dinosaurier?
soeticz / säger:
HAHA! ne bara mitt fläsk på söndagar ^^
bleunt säger:
Krävs stooora stekspadar för flickfläsk.
soeticz / säger:
aa, speciellt soeticzfläsk
bleunt säger:
Jag har hört att det är världens möraste fläsk.
soeticz / säger:

oja
bleunt säger:
Får jag smaka?
soeticz / säger:

höger eller vänster skinka? ;o
bleunt säger:
Vilken rekommenderar hovmästaren?
soeticz / säger:

höger sida av kroppen är alltid större, de vill säga bröst och rumpa så de är bara att välja. en liten tallrik eller en stor?
bleunt säger:
Näe? Är det så?

awooh ;/

jag vill känna dig nära, känna din värme, höra dina andetag.
jag känna dina händer som smeker över min kropp.
jag vill känna dina fingrar mot mitt ansikte som sakta smeker bort håret.
jag vill känna tryggheten som du ger, jag vill känna kärleken.
jag vill ha dig här tätt intill, just nu, denna sekund.

sommarlov nu?

vaknade preics så nu sitter jag här och lala till basshunter - I can walk on water I can fly i min finfina snobben bh och ett par vita string, håret är alltid lika snyggt som varje morgon, det är bara att gå ut så tror alla att jag har vart hos värsta proffs frisören ;) fläskvalkarna hänger med dom med, fast idag är dom lite midre än förra gången jag prata om dom. :) mina knep funkar bättre än va jag trodde, wiwi.

men iallafall, jag gick ner och kolla ut genom köksfönstret och sa: mamma, de känns som om sommarlovet börjar nu liksom. värdet är ju kanon bra och varmt som bara den.
så idag ska jag ligga ute och sola hela dagen och bara pressa och pressa så jag får iallafall lite färg innan sommaren är slut, är typ 40 dagar kvar innan skolan börjar som sagt ;o så nu ska man planera typ 38 dagar framåt och göra en massa bus innan skolan börjar, ska iväg och kika vad killen vill ha för att tatuera mig på benet med så får se när den hamnar där eller om jag hinner ändra mig tills dess. bara gud vet ;) haha.
men nu ska jag kika på alla uppdat. bilddagbokar och så. vi hörs sötpropp'z :*


resten av sommaren

du sa att du inte va som alla andra men du va precis som alla andra, om inte sämre...
trodde verkligen inte det om dig men man ska inte förvänta sig något hädanefter....


kom på att de är den 14 juli idag, de vill säg att det bara är cirka 40 dagar kvar tills skolan börjar igen, det känns fan hemskt asså ;o känns som om vi nyss fått sommarlov för tusan. menmen, vad ska man göra åt saken? ;s bara att gilla läget och njuta av dessa 40dagar. vilket jag ska göra :D cityfesten i gävle och drakbåtsfestivalen i sundsvall (a) dåligt taggad jag är tills dess, allt är planerat in i de minsta! wiwi! om du ska på drakbåten så kom ner till åkanten och drick lite med mig och mina flickor ;* hihi! ska försöka att äntligen hinna iväg till falun en sväng med, har en flicka där som jag måste få krama och sälja kyssar med ^^ haha.
sen ska jag sola och bada en massa, ska ligga ute i poolen hela dagarna och bara njuta, dåligt slapp resten sommaren kommer att vara :'D

ibland måste man glömma för att kunna gå vidare, man måst även förlåta. och jag förlåter dig och från botten av mitt hjärta; ja te volim i ovek cu da te volim , jag hoppas att du inte lämnar min sida igen.




hemma igen

haha! de va så som jag sa :D jag låg inne i rummet till höger och emma till vänster. emma hade mamma med sig och jag låg själv. jag laga en tand längst bak, på vänter sida. skrev fel förut. sen så va jag klar, utan bedövning, yeey! och sen gick ja in till emma, hon klaga hon hela tiden på att de gjorde ont pga bettskenan, eller hur de stavas, och jag satt och småskratta åt henne och sa: sluta nu ! haha, skadeglädje ;*


tandis med emma

sitter och väntar på att mamma ska bli klar så hon kan köra mig och emma till tandis, wiwi. känns skönt att få åka dit och få lite massage i munnen och lite finare tänder. ska typ laga ett hål som inte finns ännu, de är början till ett hår, längst bak på höger sida. får se hur det går, kanske som förra gången men det blir iallafall utan bedövning igen :) hatar bedövning!

kan bli skoj denna gång. syrran och jag samma tid hos tandis, undra vem som blir klar först och så :D nu blir de tävling igen (a) haha, ena kommer ligga och skrika och den andra kommer ligga och skratta typ :D haha, så ser de ut då vi är hos tandis. hehe.
ne men nu ska jag platta håret och sen åka, vi hörs sötpropp'z :*


ti posjedovis moje srce
ja te volim i ovek cu da te volim

<3

min helg

fredag
va jag med bror i hudik till doktorn sen åkte vi hem och hämta johnny och syrran och stack till sundsvall och fixa lite.

lördag
tillbringa hela dagen i bilen känns det som. först gick jag på ica med marina sen stack vi iväg till nedansjö eller va de hette och hämta nån kompis till henne där sen bar det av till laggarberg och hämta roffe och sen ner på krogen och sen hem igen. sprang upp och käka och sen ut i bilen igen och körde ner marina på krogen och sen hem igen.
träffade anna då vi kom hem från att ha kört marina, så jag och anna satte oss och kolla film och drack cola och stoppa i oss chips. mwihihi. sen vit ett halv två i natt bar det iväg till bilen igen för att hämta marina och någon peter på krogen så vi körde hem han till skönsberg och sen hem till granloholm igen och på väg hem så ringde jenny så de va bara hem och byta bil och sen iväg och hämta stefan och jenny som hade varit på bröllop och sen hem till dom där stefan skulle visa hur man sprutmålar ett tak och efter mycke om och men så kom vi hem i natt vid tre halv fyra och kom i säng halv fem. trött!

söndag
vaknade halv två idag, helt seg i skallen och trött. gick med marina på ica för hon skulle träffa en kille ;) hihi. sen så gick jag hem och la mig på soffa och ha myst där och nu sitter jag och väntar på att få åka hem till min riktiga mamma, love love love.

ska till tandläkaren imon halv tolv och sen blir de sola för hela slanten om det är bra väder. ska pressa som fan nu så jag blir brun. syrran sa att det åska nu så jag hopppas det är sol imon iallafall! menmen, ska duscha nu och göra mig klar för att åka hem :)

lalalaaaa

ville bara tala om att jag ha mått kanon bra idag, haft en egen stund med bror i stan och så. fick annat att tänka på och fick skratta en hel del. vi lyssna på pippi och åkte hans nya bil , wroooom! det va skoj. sen åkte vi till sundsvall med bror kompis johnny. va en bilolycka med så vi stod still en stund men så åkte vi en annan väg och så.. aa, de va väl de som ha hänt idag och nu sitter jag här bara, ska åka till granloholm snart och leka med bea och anna :)

jo förresten, jag va till doktorn idag och prata lite och så, ska få remis och komma iväg tillen psykolog på psyket, låter fan som om jag vore värsta galningen som måste gå på psyk, aa men vad ska man göra? bara att gilla läget och va glad och hoppas på att allt detta ger nå resultat och hjälper mig bli på bättre humör och att det blir bättre i kroppen. håll tummarna!

men jag ska dra iväg nu ja. vi hörs sötpropp'z  ;*
sticker iväg några dagar, men äre nått så smsa 076148987

ett litet steg mot bättring

skrevs 01:42 , men glömde publicera det (a)
idag, eller mycke senare idag, ska jag åka med bror in till stan för att träffa doktorn och få räddingen (?) det är iallafall värt ett försök och det är ett litet steg mot ett bättre liv, om det funkar vill säga. jag hoppas verkligen att jag får en hög med lyckopiller med mig hem så jag kanske får känna lite lycka i livet. en del säger att de är bara svaga människor som tar piller och försöker finna lyckan, men då man har försök hela livet att få känna lite lycka och det inte händer så måste man ta till piller som kan få en att iallafall känna lite lycka.
massa lycka i sista meningen ;p wiwi!
ne nu ska jag lägga mig och sova. natti ;*

bebbe, boze moj kako mi nedostajes ..



nytt utseende

nu har jag fixat nytt utseened så jag väntar på att den ska uppdateras och visas :)
det är snyggare nu än förut då de va rosa ;P

ska lägga in en ny räknare med :}

idag är jag snygg

ja, idag känner jag mig sådära super snygg, lagom sexig med den perfekta kroppen, och jaaa, håret ska vi inte prata om. det är årets frisyr. sitter här nyvaken med sminket under ögonen i min ljusblåa snobben bh som gör att tuttarna är perfekt {även om den är en storlek förliten ;p haha!} och en par svarta stringtrosor och ett par mjukisbyxor. känner fläskvalkarn på magen, det är gosiga grejer det ;* oooh! kom så myser vi på engång ;D


allvar nu

igår kväll eller i natt vid ett tiden fick jag ett anfall, migrän och min ångest tog över allt och jag viste inte vad jag skulle göra. jag gick ner och böla hos mamma och sa att jag måste in på nå behandlingshem eller nått sånt för jag klara inte av att gå omkring med ångest och tvångstankar hela tiden. och mamma vart helt förvånad och sa: det går ju inte micka, men imon ringer vid Anders {min doktor} och ber om en tid och sen ska han få ge dig nå medicin mot din ångest.
så nu blir det ångest tabletter och lyckopiller (y) yes! känner hur de rusar massa glädje i kroppen på mig, eller inte! jaja, men det blir nog bra till slut för att gå omkring med min ångest, de är fan inte att leka med eller ett dugg skoj. alla säger att det går över men de är de de inte gör. det blir nästan värre och värre för varje dag som går.

va så lätt irriterad igår så jag bara skrek i telefon då nån ringde och slängde på i örat för jag klara inte av att prata. jag kände efteråt, vafan är de som håller på att hända, de är inte likt mig att va såhär. -det känns som om hela huvudet och humöret är på väg att spåra ur och jag blir som världens elakaste unge. jag brukar ju inte slänge på i örat eller skrika i telefon och be folk hålla käften och såna saker. ne, verkligen inte. det känns som om de verkligen är dags för att göra nått åt detta innan allt är försent och jag inte orkar längre...


mamma - ja te volim i ovek cu da te volim
pappa - ja sam verovala u tvoje reci. boze moj kako mi nedostajes

tankar om pappa

blottar mer och mer om mitt liv till er som läser, och det känns ändå lite skönt att veta att de är så många som läser och typ lyssnar på vad jag har åh säga. även om vissa saker är jobbiga att skriva om och jag får ångest då jag skrivit det men ändå :/


det som mest håller mitt humör nere och håller mig kvar nere på botten är nog avundsjukan jag känner då jag tänker på mina kompisar. dom har alltid haft sin pappa i sin uppväxt och haft det bra. men jag? jag ha inte haft min pappa där, utan jag ha haft min mamma som har ställt upp både som mamma och pappa. jag önskar att jag hade haft min pappa hos mig hela tiden, redan från första dagen då jag tog mitt första andetag. jag kan inte förstå ibland varför jag inte fick ha en pappa? varför han stack ifrån oss och gjorde som han gjorde.
jag fick min pappa då jag va 18 år känns de som, de känns som om han har mer tid för mig och syrran nu när vi är myndiga och inte kräver lika mycke av han. det känns som om han blir sur då jag ber han om något eller frågar nått. suuck. varför skulle jag få en sån pappa? jag älskar min pappa men ibland funderar jag : älskar han oss? om han gör de ,varför stack han iväg och lämna oss kvar? mamma älska ju pappa och förbjuder inte han från att träffa oss utan vill att han ska lägga ner mer tid på oss men han gör de inte. han har inte tid, bara för sin nya familj.. men hans familj här då? liksom, det är hans nya familj han tar med ner till skåne och hälsar på våran släkt och lämnar oss kvar här och säger; jag åkte tåg ner. men sanningen är att han åkte bil ner med några andra :/

kan man säga min pappa?

vissa stunder hatar jag han mer än allting annat och vill inte att han ska komma hit nå mer men sen så vill jag ha min pappa hos mig, de är ju ändå tack vare han och mamma som jag finns här idag. men det känns som om det bara är mamma som älskar mig och vill att jag ska finnas. min pappa.. om man kan säga " min pappa", vad ska man säga till en människa som typ bara kommer på julafton och lämnar julklappar och sen åker igen? nån som inte ens ringer och säger grattis då man fyller år ? :/
liksom, då jag va tio år och tog mitt första guld i bågskytte, vem va de som gratta mig? inte va de han iallafall :/ bara mamma och mina syskon, det är min familj, nästan så jag inte kan räkna med dig i min familj. jag önska jag kunde göra det men jag vet inte hur det är att ha en pappa vid ens sida. hur känns det? ja, de är nått jag aldrig kommer att få veta.
jag önskar bara att han kunde ha stått där vid sidan om och hejja på mig då jag va och tävla eller då jag träna, höll på med många sporter ett tag, men jag slutade träna allt pga knät gick åt helvete och för att jag inte klara av synen av att se andras pappor på sidan om som hejja på sina barn. men min pappa stod aldrig där, inte en enda gång....

förlåt pappa.
jag minns nästan ingenting bra eller roligt som jag ha gjort tillsammans med min pappa, jag minns bara skrik, slag och drag i håret då jag inte fatta vad du mena med dina ord och dina utbrott. jag vet, skulle du läsa detta skulle du nog få världens utbrott och skrika och gapa, men jag måste få ur mig detta.

stan med mammiii

idag åkte jag till stan med mamma och gjorde av med en maaaaaassa pengar :| köpte en ny hemtelefon och en ny mobil, kändes skönt att få handla lite  nu när humöret är nere. vaknade lyckligt imorse/idag iallafall. två killar från telia i sundsvall va här och efter 15 min hade jag internet igen! åh då gick det ett stort lyckorus genom hela kroppen. wiwiwi, så idag har jag vart liite gladare :) hihi. mensen är typ veck med ^^ waah, så nu känns livet värt att leva igen ;) HAHAH! ska duscha nu och ta lite nya kort :)

mitt hjärta är ett stort frågetecken




ett lyckorus

måste bara berätta en lycklig sak :'D en sak som gör så jag känner mig liiiiite lyckligare i denna mens-depp-stund. vid åtta tiden igår kväll träffade jag sandralie en stund. hon va på väg hem till falun och stanna till där jag bor och vi prata lite och sånt. kändes som om vi träffats tusen gånger innan. allt kändes så himla bra, jag vart verkligen lycklig då hon klev ur bilden och krama om mig. min sandralie englund! wiiihoo! min bästa vän någonsin!
men jag träffa typ halva hennes släkt också, kändes som om jag träffat dom innan, alla va så himla trevliga och mysiga. hon hade en rätt så snygg kusin men aa, ne ;p inge dalmasar här inte! bara norrlänningar, eller hur sandra? ;) haha, vi ska flytta till fjällen och skaffa lappkåta och 14 ungar och virkade mössor och gardinder ! HAHAHAHAH!

ska nån med åh åka båt i falun nån helg? ;)
kyss hejs, <3

mobil/datablogg

14:33:52
vad ska man göra då ångesten tar över och hjärtat slits i två delar? jag vet inte vad jag ska göra eller vart jag ska ta vägen, allting känns så himla meningslöst. tankarna snurrar mer än någonsin, det är nog första gånger jag tänker så jag får ont i huvudet. jag tänker och tänker men finner inge svar. inget svar som talar om hur jag ska göra, hjärtat svider och tårarna rinner ner för kinderna. en del säger att det är dags för en psykolog att komma in i mitt liv med en hel hög med lyckopiller men jag vet inte. tanken av att prata med en okänd människa om mitt liv och mina tankar får mig att känna rädsla, jag vill egentligen ha mina tankar för mig själv men jag vet att jag inte kommer att klara av livet om jag inte går och pratar av mig hos någon.. så hur det blir, ett kort eller ett långt liv, de är bara gud som vet det.


uppdat @ syrrans
jag har mens, anteckna, det är skit synd om mig idag. allt blir bara fel idag, huvudet blir sönder fuckat av alla tankar, ångesten tar över och humöret är skit.. det är en "gnälldag" bara gnäller och gnäller. det är ett under att mamma inte fått något anfall på mig och gapar och ber mig växa upp. haha, ne men ibland får man ha såna här dagar tycker jag. haha! tur iallalfall att C.A orkade med allt gnäll i telefon.

måste bara gnälla lite till ..
  • jag har 0kr på mobilen och jag får något fel snart, känns så fattigt att inte kunna smsa eller nått, men ska tvinga mamma att ladda mig mobil 200kr (a) wiho! det ska hon göra för idag är de synd om mig, tycker iallafall jag.
  • telia har inte vart och fixat hemtelefon eller internet ännu. fyra veckor utan internet snart, känns så jävla dumt att se bettan stå där och inte får vara på och känna mina fingrar mot tangentbordet. HAHA! stackars bettan, <3
nu ska jag kolla alla uppdat på bdb ;*

RSS 2.0