du är mitt mysgos ;*

Michaela Hultqvist ♥ Aleczander Granåsen
fredagen den trettonde april tvåtusensju

473259-192du är de dära lilla extra som behövs för att göra en annan människa lycklig. utan dig vore världen ingenting, iallafall inte för mig. vi har ett helt underbart år bakom oss, både med sorg och med glädje, men det finaste är att vi fortfarande har varandra, och en fin framtid framför oss. jag älskar dig så mycket och jag kommer aldrig sluta älska dig. du är den vackraste och den underbaraste person jag någonsin har träffat åh sen den dagen det vart du och jag har mitt liv förändrats. mitt liv har blivit mer positivare än förut. du gör mina dagar till dom lyckligaste. att få ha din kropp mot min och att få höra dina andetag är något av de bästa jag vet men de bästa jag vet är att få vara din. för varje dag som får så inser jag hur mycket jag verkligen älskar dig och hur lycklig du göra mig, tillsammans med dig är jag världens lyckligaste flicka. du är den rätta för mig älskling, jag vill inte ha någon annan än dig vid min sida. du är mitt allt, min värld och om jag får bestämma så ska det alltid vara vi två och att en vacker dag ska jag få säga: jag heter michaela granåsen

bantning

nu ska jag skärpa mig asså! nu ska jag gå ner i vikt och stanna där, ska läsa massa bloggar om hur folk ha lyckats och samla på mig tips och allt för att kunan gå ner i vikt. håll tummarna för mig, för nu menar jag verkligen att jag ska banta. ska anstränga mig mer än någonsin!

bara godis eller popcorn på lördagar!


tips är ett plus :)

anna skippers hjälp?

yeyeye, så här fet är jag med byxor på och så här fet är då jag inte har byxor på mig.

473259-183473259-144ett ord till och jag svär, du får sparken! för nu är jag så jävla less på att du ska hålla på att hacka och gnälla på mig och min kropp. jag äter precis vafan jag vill, varese de är en fet pizza som fettet rinner på eller om jag äter en sallad. de är min kropp, mitt val av mat och de är jag själv som får göra nått åt problemet om jag tycker att jag är alldelses för fet. det har du inte ett skit med att göra faktiskt
jag tycker att du verkligen ska tänka genom allt du har sagt till mig och be mig om en jävligt stor ursäkt, för de du har sagt till mig säger man inte till någon annan människa! jag är så hääär nära att anmäla dig inför skolstyrelsen och hela faderullan. som idag sa du att jag inte fick äta de och de och att jag skulle ha anna skipper efter mig, hon från du är vad du äter eller va tusan nu programmet heter. så säger man bara inte. och jag får äta en riskaka om jag vill utan att du klämmer mig runt midjan och säger att jag är fet! det har du inte ett dugg med att göra och jag får handla precis vafan jag vill i den dära jävla caféterian! du ska inte säga va jag ska äta och inte äta!
jag som tyckte så himla bra om dig från första dagen i ettan men nu, nu hatar jag dig! jag har aldrig någonsin sagt ett dum eller fult ord till dig så jag tycker inte du ska hålla på att mobba mig för hur jag ser ut. jag vet att jag kanske inte är pinnsmal men inte fan är jag fet heller! jag fick sån lust att slå dig på käften då du sa allt de dära idag. nu har du hållt på sen december 2007 , och nu är de nog!

-jag hoppas att det är en stor hund så du får springa mycke så du får motion " du borde ha anna skipper efter dig " du ska inte äta en pizza i italien, du ska ju banta du "
-fan ta dig om du säger ett enda elakt ord till mig igen, jag anmäler dig på fläcken utan att tveka och då hoppas jag att du får sparken!
jävla caféteria tant!

för jag är verkligen inte så fet så jag behöver ha henne efter mig! eller? ^o)

-tack sofia för du käfta emot. jag fick inte fram nå ord för jag vart så himla chockad.

minnen ;*

när jag ser dessa bilder tänker jag på den dära sommarkvällen på gymmet i timrå, då vi skratta och fjanta och hade så skoj åt ingenting. vi bara skratta och pussades. bejbie, kan vi inte ta tillbaka den känslan? den dära som som gjorde så pirret i magen gick upp i halsen och bubbla ut genom massa skratta?
det känns som om årets sommar kommer bli lik förra årets, och det är nått jag verkligen vill. sommaren då mitt liv fick en mening och allting kändes så himla bra. sommaren med dig min lilla muffins ;*

förresten, jag ska nog bli hel blond ingen. saknar mitt blonda hår .



ja precis

om ni är så himla tajt som ni försöker vara så kan ni ju ta ett kort tillsammans med bebisen och er två, så kanske jag ska tro på detta :)


jag tänker inte sitta här och ta emot sånt skit snack som din så kallade kompis emma säger om mig. "falska subba, stor skit" osv . NEJTACK! och jag sitter fan inte åh snackar skit om dig på skolan eller någon annanstans, jag tycker inte kompisar ska göra så mot varandra. men tydligen så sitter du och snackar skit om mig till dina kompisar och det tänker jag inte ta!

vi lovde varandra att ingen, inte en enda människa skulle komma mellan oss men tydligen så va de bara tomma ord. och du, du behöver aldrig någonsin be mig om förlåtelse, det är jag som ska be om förlåtelse. förlåt för jag ens tog in dig i mitt meningslösa liv.

tidsfördriv


klippning, blekning, solbränna

sådära ja :D då va håret lite ljusare, huden lite brunare med hjälp från brun utan sol ^^ kan inte vara ute i solen nämligen, får excem och en sjujeklar massa fräknar. så solen är ingenting för mig, är glad att brun utan sol body lotion finns. mjuk och brun hud på samma gång (y) finns de nå bättre? haha. ska bara låta krämen torka in i huden så ska jag klä på mig lite sommarkläder och sen klippa håret. kanske tar nå kort med, få se hur jag gör :) några tips om hur jag ska klippa mig?

nytt utseende

473259-149tröttnade på mitt gamla utseende så jag satte mig ner och fixa ett nytt, igen. haha. ni ser ju vad som är ändrat sen förra gången, tycker att den är rätt så fin nu så det blir väl såhär ett lite längre tag än sist. haha.. visst är de fint nu då?




« - gamla utseendet

äkta och falska vänner

falska vänner: kallar dina föräldrar för Herr och Fru.
äkta vänner: kallar dina föräldrar mamma och pappa.
falska vänner: löser ut dig från fängelset, och berättar att du gjort något dumt.
äkta vänner: sitter vid din sida och säger: "Det var verkligen dumt! Men fyfan va kul vi hade!"
falska vänner: kommer aldrig få se dig gråta.
äkta vänner: tar dig i sin famn, och gråter med dig.
falska vänner: lånar dina saker ett par dagar, sedan får du dom tillbaks.
äkta vänner: behåller skiten så länge att dom glömmer vem som äger sakerna.
falska vänner: vet en del om dig.
äkta vänner: kan skriva en hel bok med direkta citat om dig.
falska vänner: vill förlåta dig om alla andra gör det.
äkta vänner: vill slå alla andra för att de har lämnat dig.
falska vänner: knackar på din dörr.
äkta vänner: går in och säger : "Jag är hemma!"
falska vänner: är i ditt i liv ett tag.
äkta vänner: är en del av ditt liv för alltid.
falska vänner: vill ta din drink i från dig när dom menar att du fått nog.
äkta vänner: vill titta på när du snublar över allt och säga drick upp resten.
falska vänner: vill snacka skit tillbax till den personen som snackat skit om dig.
äkta vänner: vill slå in tänderna på personen som snackat skit.
falska vänner: kommer ignorerar denna skrift.
äkta vänner: vill kopiera den, och klistra in den på sin blogg, för att visa folk dom falska vännerna så att folk lägger mer tid på dom äkta och verkligen bryr sig om dom. och struntar i dom falska, dom tar bara dyrbar tid man kunde ha lagt på dom äkta, dom man verkligen älskar <3

en massa tankar

inte för att jag tror nån orka läsa allt men iallafall.

syrran kom upp på mitt rum och börja städa och sen så kom snacket. hon såg på mig att jag är värsta beskymrad och ha mycke inom mig som måste ut och hon sa att jag kunde börja hos en psykolog så som hon gjorde. hon börja prata på om olika saker och jag babbla på utan att ens tänka mig för vad jag sa så jag sa vad jag tyckte och kände och hon vart väl chockad, jag vet inte. men hon pratade lugnt och så ännu och sen så sa hon att de ha gått för långt och att jag måste prata med nån osv. så nu är de väl dags då, men få se om jag orkar/vågar/vill göra de. jag vet inte om jag vill gå och prata hos nån men på ett sätt skulle de ju vara bra men jag vet inte om jag vågar öppna mig för nån främling. känns bättre att prata med aleczander men han kan ju inte heller ta all skit som jag har i huvudet, han blir oftast less då jag börja gråta men ibland så måste tårarna komma för att jag ska få ut mig nått. suuck, de är så jobbigt. om de ändå vore lugnt och stilla hemma så vore allting mycke bättre tror ja.
det känns som om mina tankar i skallen bara misshandlar mig, liksom jag måste döda mitt förflutna för att kunna gå vidare. men hur ska jag kunna gå vidare? allt är så fruktansvärt jobbigt just nu, massa skit i skolan, hemma, bland kompisar osv. ibland undrar jag: hur mycke skit ska en människa orka ta? om nån vet så berätta det för mig för jag känner att jag snart inte orkar med/ta mera skit! känns som om jag ska bryta ihop vilken sekund som helst, liksom bara böla tills tårarna tar slut eller tills någon kommer och kramar om mig och sitter hos mig tills allt känns någorlunda bra igen. jag önskar bara att jag va liten igen eller att någon kunde ta bort alla tankar som finns i mitt huvud. jag själv tycker att jag är en väldigt stark person som orkar gå omkring och flina och låssas som om allt är bra fast i sjävla verket så är allt åt helvete, insidan gråter och själen skriker efter hjälp. ett rop på hjälp som ingen människa kan höra.
känns som om alla kommer höra ropet om hjälp då allt är försent. jag vill verkligen leva ett normalt och lyckligt liv men jag vet inte om jag orkar fortsätta då allt är så himla jobbigt. varför kan jag inte bara säga som det är så någon frågar hur jag mår utan att ljuga och låssas om om allting är helt okej. suuck! jag tycker de mesta är jobbigt fast det kanske inte nån annan tycker och jag kanske har vart en dålig människa men jag försöker iallafall att ändra mig men de sen förr kommer alltid ikapp och alla man litar på och tror är ens vänner sviker. det värsta som finns är en bästa väns svek! nått som jag har råkat ut för flera gånger, och nu när jag trodde allt va på riktigt så kom sveket igen. jag orkar inte bli sviken jämt, det tar som bara den och sen så har man svårt att börja lita på folk igen. hur mycke man än vill så går det inte. och då känns allt så omöjligt att ändra till nått bättre.

måste bara passa på att tacka en viktig person i mitt liv. han har hjälpt mig tillbaka till toppen och upp på fötter igen, även om jag hamnar på botten ibland så drar han alltid upp mig. han och jag bråkar massor men ändå så lyckas han alltid hålla mig uppe vid ytan. tack för att du finns för mig och vid min sida, utan dig skulle jag inte klara mig genom vardagen och alla problem. då jag är med dig så försvinner alla problem och allt känns så himla bra, även om tårarna kommer och jag klagar mycket så gör du ändå mig så himla lycklig. jag älskar dig mer än allting, du är fan min bästa vän. hur många jag än sagt det till så är de bara du som förstår mig och verkligen finns där. du har aldrig pratat illa om mig och jag har litat på dig sen första snacket på msn. du är min ängel från ovan!

och till sofia hallén och carina alkerud, tack! ni är ett stort stöd för mig. även om jag inte visa de jämt så uppskattar jag allt ni gör och har gjort för mig. ni lyssnar och verkligen sätter er in i mina problem och ni kommer med råd. ni förstår mig så himla bra, känslor, kroppspråk .. ja ni förstår precis allting! jag vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka er tillräckligt! jag är bara så lycklig för att jag hamna i eran klass och för att jag fick lära känna er! jag älskar er två, ni är som mina syskon. jag kan vara mig själv tillsammans med er och jag skäms inte för nått. ja. ni förstår väl .. tack .

jag orkar inte skriva nå mer nu, hjärnan är på högvarv känns de som. . ja, god natt.

f e j k = fejk!

jag blir så jävla less på vissa människor så de finns ju inte. folk man trodde va ens vänner visa sig vara nå jävla .. GAAH!. jag & beckz kom på sanningen, det sved i både mig och tydligen sved det i dig med. åh nu säger du att jag snackar en massa jävla skit! men hörru, inse fakta! hela skiten är ett påhitt. det är likadan särskrivning, bilderna går att googla upp osv..

du säger att du inte ställer dig på min sida i de hära, men tack. då vet jag vilken vän du va eller är. äch, jag palla inte med dessa människor. jag behöver inte ta vilken skit som helst! ska vi bli sams igen, ska du be mig om förlåtelse! så nu är de upp till dig!

ingen tiger ;/

473259-161tiger, våran lilla bebistiger är död :/ aooh! tre år och sen va du borta pga nån jävla bilist! jävla bil!
ao, jag kommer sakna dig massor. kommer vara så tomt utan dig och din tjockismage i soffan då man kommer och hälsar på hemma hos dig. ååh, jag vill att du kommer tillbaka ;/
vila i frid tiger, jag saknar dig massor redan <3<3




nya matvanor

jag har bestämt mig för att börja äta all mat som finns, dels för folk klagar på att jag inte äter nått osså för att det är så svårt att åka och hälsa på åh käka hos nån då jag inte äter allt..
som idag åt jag, ris och kycklingkebab, de va ingen höjdare men de gick ner och jag spydde inte upp det. det tar nio gånger innan man vänjer sig vid det så de är bara åtta försök kvar då innan jag kan äta de utan att tycka att de är äckligt. känns lite jobbigt men jag måste göra de och jag ska klara äta allt, nästan allt iallafall. får börja lite sakta med vissa saker.  kämpigt det kommer bli eiftersom jag inte äter vanligt kött :| dooh! hejja på mig!

tack älskling

tack för en mysig söndag och tack för en supermysig morgon. jag ville stanna kvar och sova en stund längre med dig idag men bussen gick ju så tidigt, önska att jag bara fick ligga brevid dig inatt och känna din värme och dina andetag. det finns inge mysigare än att ha dig vid min sida morgon och kväll, du är min mysfis ;* aouwh, älskling, stanna vid min sida föralltid?

473259-66

HAHAHA

satt nere i köket med carina och fika osså kommer bror in och ba:
B: haru ride nå mer då?
C: jaa, jag ha två till
M: ja hon ha ju skaffa pojkvän nu med
B: jaså du, du har skaffa galt, vad heter hon då?
*tystnad*
C: jocke
*skratt*

HAHAHA!! :D

uppe på rummet:
M: vad heter hon då?
C: ja vad skulle jag säga då?

helgen & veckan

i helgen va de väl sådära, det vart inte så som jag hade planerat iallafall men sånt får man ta ibland, man kan ju alltid hoppas att denna helg blir bättre, ska med alex och hans familj och fira kenneth som fyller 60 år på lördag, alex mosters man, så jag hoppas det blir roligt. och helgen efter det, är de nationaldagen, olivas födelsedag och mammas födelsedag så det kan bli ännu roligare.

idag ska jag vara med carina efter skolan och sen ska jag prata med mamma om mitt nya planerade inköp, en ny mobil ^^ ska sälja den jag har och köpa en ny, troligen så blir de den på bilden. jag vet att knapparna dampar men jag tycker att själva mobilen är så himla snygg så jag ska köpa den :) vet inte om jag ska köpa den svartblåa eller den rosa,har inte riktigt bestämt mig då de gäller färgen men de lutar nog åt den svartblåa

men men, nu ska jag ta och dra vidare :) puss

473259-158


irriterande start på dagen

vaknade i morse av att mamma inte hade väckt mig så jag ringde ner till henne och fråga om hon inte hade tänkt väcka mig men så hade hon ställt klockan lite senare eftersom jag sa att jag inte skulle tvätta håret på morgonen. så man fick lite sovmorgon, de tackar man för :)
sen då jag kom på skolan va allting perfekt, jag hade topphumör och va så glad. sen så då jag ska börja min samhällslektion så ska jag hämta min vattenflaska men så fanns den inte i skåpet, den står sjävklart hemma på köksbordet. menmen, inge mer med de tänkte jag och gick och köpte en loka päron. då jag står där frågar jag om inte en viss kaka finns men då säger cafeteria tanten, irja, att jag inte ska äta såna. jag fråga varför och hon sa jag inte skulle de och hånflina. så jag fick inte köpa en.
hon är så elak mot mig bara för jag inte är pinnsmal, jag fick inte ens äta en riskaka utan att hon gnällde och tjata om kallorier och att jag va fet osv. så jag blir så arg då hon säger nått. på ett sätt hoppas jag att hon får sparken för inte kan hon hålla på att säga såna saker till barn som inte är pinnsmala!  jag blir så arg!
menmen, ska fortsätta skriva om eu nu. ska bli en redovisning på de om ett tag så de blir nog en powerpoint presentation med sofia och hilda :)

hoppas mamma blir säker till 100% snart

god natt

ne nu ska jag ta och gå och lägga mig och sova så jag inte sover över imon igen, måste vara pigg imon. ska kanske ut och åka, få se vad mammi säger men man kan ju alltid hoppas annars får de väl bli en annan gång , inte så mycket att göra åt isofall :)
ja som ni kanske har märkt så jag har fått tillbaka mitt vanliga nummer nu, det känns så skönt att ha sitt egna nummer igen, saknat saknat ;** haha! :D lite beroende kanske, men men. sov gott nu iallafall. pusspuss

jobbet är mitt

JAG FICK JOBBET ! :D
ska passa alva, 6 år, i sommar och på vissa helger, det kommer bli så himla skoj. jag längtar som bara den tills jag får träffa alva och pernilla, ägaren, dom verkar så mysiga och pernilla låter som en trevlig tjej :)

GE MIG SOMMARLOV NUUU!

473259-151

skoltid

jag slutade klockan ett idag, det känns skönt :) men bussen går inte fören kvart över två, och de är lite jobbigt. menmen, handlade två hudkrämer och ansiktsmask, så ska tvinga alex att göra en med mig sen :D haha, kan bli skoj, kommer nog hamna några kort här då :)

vitcoria ska sälja sin mobil så jag ska prova den få se om jag köper den. har inte bestämt mig ännu. men men, nu ska jag snart gå till bussen men innan de ska jag hämta carina inne på matten :) vi hörs!


forskning @ datalektionen

carina sa åt mig att kolla på en tjejs lunar, så kolla jag och då sa rebecca att hon sätt ena bilden på google, och då så kom jag på att jag också sätt ena bilden på google. så vi satte oss och googla och ja, precis som vi trodde. bilderna var tagen från google. den tjejen, emma, har fejkat sin graviditet. hon ha stule bilder från google och lagt på lunar och låssas att hon va gravid.. så jävla omoget av en 20 åring, jag skulle nita den jävla människan som ens har mage att sno nån annans bilder och fejka sådära.!

osså läser man hennes blogg, http://stoltungmamma.blogg.se/ , så är hon hemma redan dagen efter och på lunar säger hon att hon är kvar på sjukhuset och kanske får åka hem imon, fredag, men om man läser från hennes blogg:

"Första natten med min dotter hade jag henne tätt intill mig, det var så himla underbart. Det går inte ens att beskriva med ord! Jag trodde aldrig att jag skulle kunna älska en människa så mycket som jag älskar min lilla dotter.
Idag har jag mest legat med henne i min famn, små slummrat lite. =)

Bytt blöjor, ammat och bara tittat på henne. Just nu ligger hon som sakt och sover. Imorgon tänkte jag att vi skulle ta en första promenad med barnvagnen, får se om Hanna hänger med. =D Men nu ska jag sätta mig i soffan och bara vila mig. Njuta av att vara mamma till jordens finaste lilla flicka.

Nu ska jag ta med mig babymobilen och duscha, måste passa på när hon sover. =) puss och kram en mycket glad "ung" mamma =D"

ofta man har med sig en barnvagn och babymobil på sjukhuset! och man får INTE sova med barnet då de är nyfödd! detta är ju så jävla pinsamt så de finns ju inte, personen fattar ju inte att hon skämmer ut sig! haha. men ett gott skratt är de ju iallafall! hahaha.

det som känns jobbigt är att hon är kompis med min  kompis, jag vet inte ens om sandra fattar att de är en fejk allting de dära med bilderna, de är fan en fejk! jag bara vet de. för på lunar har hon födelsemärke på magen  på ena bilden och inge på andra. sen så är brösten as stora, sen as små. men magen är stor.. sen så är de inåtnavel och sen utåtnavel, jag tror inte sånt ändras så mycke under sista tiden. sen så står de TRE veckor KVAR till förlossning, sen så på bloggen är de SEX veckor kvar. på SAMMA BILD!  det är ju självklart att de är en FEJ!K
osså på hennes lunar har hon ett kort där "hon" håller i bebisen och säger att den är fyra timmar gamal. men kolla på henne hur hon ser ut, nytvättar hår och finkläder. sen kolla ni ut genom fönstret, skooog! BB ligger inte i skogen och de finns fan inte träbänkar i träfärg där heller! och man står inte upp med nytvättar hår och finkläder om man nyss fött barn:D HAHAHAHAH!


detta skulle vara "emmas" gravida mage 2008
men kollar man på denna blogg: http://enblevtre.wordpress.com/2007/08/25/gravid/ så är bilderna från 2006/2007! hahaha de är ju så jävla pinsamt, att hon inte skäms för att hon snott andras bilder! hon borde ha stryk!




SEN!
ofta man kluddar över siffor och allt på ultraljudet, sen så ser ni ju själv hur brösten ser ut och födelsemärket på magen där ultaljudsbilden klistrats in, och sen kolla ni på magen bredvid.. sen kolla ni på den blåa bilden, kolla bröstan och navelen och så :)



sen så kan ni ju säga vad ni vill, de är en fejk! jag står för de jag ha skrive :)

skoltid

just nu sitter jag i skolan och försöker läsa på inför provet men det går inge vidare, kan inte koncentrera mig på att läsa. jag vill inte ens läsa känns det som, är så seg i huvudet idag så de finns inte. skulle kliva upp 06:00 men klev upp 06:40 och duscha och hoppa i kläderna och sen åkte jag iväg, missade bussen så vi, mamma och ja,  åkte till nästa håll plats. aouwh. det känns som om det kommer bli en cpmuppdag idag ;/ åååh.. jag försöka läsa lite inför provet, har prov 09:00, blir glad om jag får iallafall ett rätt. håll tummarna ;*

vart så glad då jag såg att tjejen med hunden svara igår angående jobbet, jag hoppas att jag får det för de va ingen annan som hade svarat på hennes annons så då måste jag ju få de :D kring klockan 14:15 får jag reda på om jag får det eller inte, håll tummarna så jag får jobbet :D


är jobbet mitt?

jag satt och kollade på olika annonser om jobb och sånt, så hitta jag en om hundpssning, så jag svarade på den annonsen och fick svar redan en timma senare men jag såg annonsen idag så jag svara på bad henne att ringa upp mig så vi får se vad som händer :) det verkar iallafall som om jobbet är mitt, det lät som så.  hoppas att jag får det iallafall :)  isofall ska jag passa en hund  i sommar åt en tjej som jobbar på sjukhuset här i sundsvall, hunden är jätte söt :D håll tummarna för att jag får jobbet :D


473259-151













denna hund äre som ska passas om jag får jobbet :)

natti natti

ne nu ska jag lägga mig och sova, har fortfarande som kramp i magen osså har jag lite saker jag ska fundera på. ska försöka läsa genom boken inför provet imon med, kanske gör provet ändå eller så gör ja det på fredag för då har jag mera tid över under dagen. sen så vet ja inte när jag börjar om de va åtta eller nio, beata tjabba om nån tid och ja minns inte hur de va, om de ens va denna vecka. ;s måste åka in med 7.15 bussen ändå fall att.  jobbigt jobbigt. osså ligger mitt smink i carina's skåp och dåligt blek och ful ja kommer vara då jag duscha och ska sitta på bussen ;p hahaha!

åhw, jag önskar att aleczander låg bredvid mig imon då jag vaknar, det skulle vara så himla underbart att få vakna upp och se hans söta ansikte framför mig. jag längtar så mycket tills jag får sova med han igen, sover så himla bra då han ligger i sängen och håller om mig. hoppas det blir snart iallafall, <3

god natt sötnosar, <3

tre eller sju rosor?

jag satt och tänkte på allt fint jag och aleczander har gjort under våra tretton, snart fjorton månader. och jag blir helt varm i kroppen, jag har världens leende på läpparna. aouwh, aleczander granåsen, de är mannen i mitt liv! han är den enda jag någonsin vill ha! tar det slut mellan oss ska jag bli lesbisk! jag vägrar ha en annan kille än han..
åh nu till anledningen till att jag bloggar just nu, hur många rosor ska man ge en om man vill "säga" jag älskar dig? är de tre eller sju? jag tror jag ska köpa rosor till aleczander denna vecka :D jag vet inte ens om han vill ha några så jag vet inte om jag ska våga köpa eller ska jag köpa och överraska han? :D vad tycker ni? ;o


nytt utseende

äntligen så syns mitt nya utseende på bloggen, vad tycks? det är jätte fint tycker jag :D men de är ingen som skulle kunna göra en bra header eller va de heter? ;o

473259-150473259-149
förut                                                                      nu

nytt utseende, nytt nummer

ha inte haft nått att göra nu i eftermiddag så jag satte mig här vid datan och gjorde ett nytt utseende till min blogg, tyckte de vart rätt så sött ^^ haha. borde egentligen plugga till provet imon men jag orkar inte plugga nått idag, har inte ens gjort klart alla uppgifter men ska prata med läraren imon :) sen så fixa jag ett nytt mobil nummer, det är bara tillfälligt för på fredag eller måndag får jag tillbaka mitt vanliga nummer. det känns skönt att ha en mobil fast sorligt att alla nummer är borta :| det är ett minus men pluset är att jag kan smsa ändå ;D haha. auwh, jag vill hitta på nått men jag vet inte vad. kanske tar en promenad till, vi får se. jag skriver nog nått mer sen.

en vanlig onsdag

vakna idag med ett ryck och kolla på klockan, jag hade sove över. bara att snabbt kasta sig in i duschen, hoppa i idrottskläderna och sen åka iväg till bussen.

då jag kom på skolan och ställde mig vid skåpet så såg jag en umpa som inte ville va kvar i byxorna. gu ja kunde inte låta bli att ta kort och sen kunde jag inte hålla mig för skratt. men efter att skratta ett tag tog jag väskan och gick ner till gymmet, glömde handduk så klart så jag fick ta de lugnt. där så stod jag på en balansplatta, cykla lite och höll på med någon annan grej, kommer inte på vad de heter men de va skoj iallafall :p tog ett kort på mig nu för att se om det blir nån skillnad, -5kg på vågen i torsdags förra veckan iallafall :) fick tvätta av mig efteråt med papperssevetter och sen ha massa parfym ;p

då jag kom tillbaka upp vid skåpet efter idrotten så satt rumpan kvar där på bänken och jag börja vrål garva. sen så kunde ja inte hålla mig för skratt då jag såg han hela dagen ;p sen va de dags för lunch, ris och korv, sån dära kryddig :) det va faktiskt gott fast korven såg äcklig ut. sen så gick vi, sofia, hilda och evelia, upp och satte oss vid skåpen och prata lite. sen så fick jag världens kramp i magen och åkte hem ;/ har fortfarande världens kramp i magen, vette fan va de är asså. ska lämna in nya prover imon eller så, få se vad som händer sen.

tack för pratstunden hilda, det behövdes verkligen. känns skönt att ha dig att prata med, litar på dig till max <3

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

nytt mål: 5 kg till
jag vet att jag är tjock, men vafan. fläsk är bra ;D


irriterade som fan

gu så irriterande, känns som om jag inte skulle ha klivit upp ur sängen idag. hela dagen vart skit och jag vart så himla sur så jag kunde skrika rätt ut :s carina spärra mitt telefon kort och jag hittar inte lappen där pukkoden står och jag får allvarliga problem snart ;s kommer ta flera dagar för att få den nya koden osså är kortet inte registrerat på mig så det kanske tar längre tid innan jag ens får koden ;S

det som gör mig mest irriterad är att dom ska ringa från ica och säga om jag får somamrjobbet eller inte och så är mobilen av, dåligt damp jag har. jag blir så jävla aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarg!!!

ett tag sen

nu va de ett tag sen jag skrev igen men jag ha haft så himla mycket att göra på sista tiden. jag har fyra månader i skolan att plugga in och göra prov på , på 30 dagar, eller det är 27 dagar kvar :| ha skrive uppsatser, gjort uppgifter, tränat inför prov och allt. har gjort så himla mycke läxor så jag tror aldrig att ja ha ens lagt såhär mycke tid på skolan någongång ;o men jag lovade ju en bättring och nu håller ja de :) gjorde prov på tre kaptiel och skrev allt fast ja fick uppgifterna i tisdag och provet va på morgonen på onsdagen, dagen efter alltså. sen ha ja gjort uppsats om barnmisshandel, och skrive ett "judebrev" man ska sätta sig in i hur de va under kriget osv.. det va rätt så skoj. så ska ja bara lämna in resten av alla uppsatser sen har ja väl G i de mesta igen ;D hahaha.

aja, från de enda till de andra. vägde mig här om dagen, -5 kg ^^ YEAH! men få se hur länge de håller, ha haft mens denna vecka och då har de blive massa choklad och onyttigt sockerinnehåll. men nu är de skärpning igen :) jag tycker inte att de syns att jag har gått ner nått men carina sa de igår att de syntes lite grann och då får ja väl lita på henne :)  hon och ja va och shoppa igår förresten. de blev:  tröjor, hårfärg, trosor, läppglans, smink osv.. osså idag handla vi parfym och läppglans ;D haha. ska köpa en väska idag, igen, köpte en för ca en vecka sen ,p

haha, ne men nu ska jag dra och packa, ska åka till alecz.. tänkte bara skriva lite här så ni har nått att läsa :) ha de bra i helgen sötnosar så bloggar jag igen på måndagkväll om det inte blir lite tid för bloggning i helgen :) smsa mig en massa ;* pusssss



pusspussspusspuss

tretton månader idag min älskade vaniljbulle ;*

473259-133

mannen i mitt liv

fick nyss ett så fint sms från alex så jag tänkte tänkte dela med mig av :)
lite snusk med också ;D

från: älskalecz <3
tid: 12 maj 08 21:45
var nyss ute och tog en promenad. kom fram till att jag saknar dig väldigt mycket. du är kvinnan jag vill leva mitt liv med, skaffa barn med och leva ett lyckligt liv tillsammans med dig. vi har våra upp och ner stunder, men blir alltid sams igen. jag älskar att sova tillsammans med dig och vakna upp bredvid dig varje morgon, du är så mysigt på ett sätt som ingen annan kan vara. jag älskar också att ha sex med dig, det ärs så underbart skönt. vi passar tillsammans eftersom både du och jag är lugna som personer. jag hoppas verkligen du fixar skolan och tar studenet med godkänt i allt. sedan att du får ett jobb så du och jag kan bo tillsammans, det bore så underbart humlan. puss och kram

åååh! jag älskar verkligen honom, det är han jag vill leva mitt liv med. jag vet att vi har dåliga stunder men vi har även väldigt bra och mysiga stunder. oftast hamnar alltid dom dåliga stunderna här i bloggen så ni får aldrig möjligheten att se den fina sidan av honom. och jag ska försöka lägga ut fina och mysiga stunder så ni får se vilken fin person han verkligen är. i helgen va han jätte mysig :)

lördag:
kollade på film vi på film och åt popcorn och vindruvor, alex hade tänkt ljus med doft av jordgubb. han låg och smekte mig i håret och sa massa fina saker och sen så somna vi i varandras armar

söndag:
va vi ute åh gick en liten stund i solen och höll hand och pratade lite och skratta, jag poppa maskrosor i ansikte på han och gjorde "älskar, älskar inte" och vi hade de så mysigt och vi skratta som bara den.

ja de är bara lite av de mysiga vi har gjort i helgen. ni ska få läsa mera mysiga saker efter helgen för han får komma hem i helgen också *överlycklig*

lycklig dag

idag va de en sån där dag då jag bara tänkte på mig själv i skolan, jobbade på med mitt och tänkte inte så mycke på allt annat. men matte lektionen gick väl som den gick, blir alltid bara en massa prat på den :) men de va skoj att prata lite med hilda, sofia, jenny och camilla. jobbade iallafall som bara den då vi hade magnus lektion och de va tydligen uppskattat i hans ögon. vi skulle göra en annons för midsommar och sånt, det va faktiskt roligt att göra en sån. tyckte min vart så snygg med ;D haha. men iallafall så har jag bestämt mig för att sköta skolan, och nu är de på allvar, nu ska jag börja lägga ner tid och ork på skolan. det ska det bli en allvarlig ändring. tyckte faktiskt att det va skoj att va i skolan idag, rikigt roligt. carina va så fin idag med förresten, har aldrig sätt henne i bara tjejkläder. är van att se henne i jeans och en mjukiströja. men de blir väl annat nu när hon skaffat pojkvän den lilla ungen :* haha.

idag då jag kom hem så satt de en spinden på lampan vid datan och jag gap skriker på syrran och hon kommer in och dödar den med fingrarna och sen kasta hon den på mitt golv, så jag fick damp och skrek åt henne sen så va ja ju tvingad och städa rummet och de va ett minus idag. vart på så dåligt hurmör bara av att städa rummet, de tog ju sin tid men nu är de ju fint igen eller ja  iallafall snart, har lite kvar att plocka till. men de sker nån annan dag.

gick ut med harley idag och myste i solen, tog några kort med men de va inte så uppskattat av han, han ville bara ligga och rulla i gräset och förstöra mammas blommor :p hahaha! han är knäpp han men jag älskar han ändå :)


dagens kort :
http://soeticz.bilddagboken.se/  - bevaka gärna ;*


sedan 2002

satt och läste min blogg på lunarstorm och då kom jag att tänka på en sak. my, henne har jag känt sen början 2002, det är väldigt länge. men vi pratade inte på flera år, tyvärr, men nu har vi hittat tillbaka till varandra och det är jag glad för. hon är så underbar :) hoppas bara att vi kan ta igen all den tid som vi ha missat, det vore väldigt skoj om det gick :)

soeticz @ lunarstorm

två dagar, två begravningar

igår begravdes max och saga, arbogasyskonen, och idag begravdes engla.

jag kände ingen av familjerna men jag blir ledsen då jag tänker på de, tre små oskyldiga barn tas ifrån sina familjer bara sådära. det är så svårt att förstå. hur kan man ens tänka tanken att ens mörda ett litet barn? ett barn som inte har gjort nått ond? hur kan man leva med det resten av sitt liv? ja jag förstår inte hur. jag blir väldigt ledsen då jag tänker på det för det är så svårt att förstå, och den stora frågan som snurrar i mitt huvud är : vart är världen på väg? ja de kan man undra då folk mördar små barn som inte gjort nått. och som i engla-fallet, anders eklund råkade bara mörda engla, de va inget planerat. men hur kan man bara "råka" mörda ett barn sådära?! jag blir så arg och ledsen på samma gång. jag finner inga ord asså..

idag då jag kollade på englas begravning så kunde ja inte hålla emot tårarna, det va så himla fint och sorgligt på samma gång, hon hade en sån lite kista. dom visade en film där hon sjöng och dansa, det såg så härligt ut att se en liten unge bara stå där och sjunga och va så glad, jag kunde inte låta bli att le då jag såg henne stå där och sjunga "du är min superduper kille number one" åh, de va så gulligt att se.

max och saga hade också en väldigt fin begravning verkar det som, det är lite svårt att skriva om deras eftersom den inte visades eller så. man kan bara läsa om den och de låter som en himla fin och gullig begravning.

men nu hoppas jag att både engla och max&saga har det bra där dom är just nu och att dom vakar över sina familjer och hjälper dom fram i livet genom sorgen. och att båda familjerna känner att dom har fått ett avslut på allt de hära hemska som har vart och att dom hittar ett sätt att bearbeta sorgen på och att dom kommer vidare, även om det är svårt.

vila i frid ni tre söta barn, <3
läs om max & sagas begravning : http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2440289.ab

du, bara du

du är de bästa som någonsin har funnits i mitt liv. jag vet inte vad jag skulle göra om du lämna mig och försvann ut ur mitt liv. du är den vackraste personen jag någonsin sätt. när du kysser mig så pirrar det i hela kroppen och då du kramar mig blir jag så himla varm inombords. jag tror inte att du förstår hur mycket jag verkligen älskar dig och hur mycke du betyder för mig, för mig är du allt och mycke mer, du är hela min värld. när jag är med dig så känns allt så himla magiskt, allt är perfekt.

kärlek sedan  : 2007/04/13


englas begravning

jag blir smått arg då jag läser vad folk ha skrivit till englas familj. jag tycker att de är upp till var och en att bestämma hur dom vill göra med sin begravning eller någon annan i familjens begravning. det är upp till var och en och sörja på sitt sätt och englas familj valde att dela med sig av sin sorg med hela svenska folket, och eftersom engla-fallet vart så stort åh vi har fått läsa allting som ha hänt i tidningarna och sätt tvprogramm på tven så tycker jag att det är en bra avslutning på de hela. jag kommer kolla på englas begravning, jag kände henne inte men jag blir så tagen av vad som ha hänt. det är ofattbart de som hände henne. jag håller med englas mormor, undra på att världen ser ut som den gör.


473259-127


Englas familj får hård kritik för tv-sändningen

Tv-sändningen av Englas begravning i morgon har väckt känslor.
I insändare har det kallats "smaklöst" och "snaskigt".
- Det är tråkigt att folk inte har förståelse för att vi vill dela med oss av det enda fina i all den här skiten, säger Englas mamma Carina.

På lördag klockan elva hålls begravning för tioåriga Engla i hennes hemby Stjärnsund i Dalarna. Sveriges Television beslutade för ett par veckor sedan i samråd med Englas familj att direktsända begravningsgudstjänsten. Beslutet har mött blandade reaktioner. I insändare och ledare i lokaltidningarna har flera personer gått hårt åt Englas anhöriga och SVT. Det fick Englas mormor att reagera och skriva en egen insändare till Aftonbladet.

-Vi har mått dåligt?
Englas mamma, Carina Höglund, säger att hon håller med sin mor.
- Det hon skriver är bra. Det har varit jobbigt med alla som haft synpunkter på hur vi hanterar vår sorg. Min mamma och vi andra har mått dåligt av det. Hon förklarar att de vill visa begravningen i tv för att dela med sig av det enda fina och vackra deras tragedi fört med sig. En del människor har även haft synpunkter på insamlingen i Englas namn, och varit kritiska till insamlingens syfte.

Kommer att ta tid
- Vi vet ännu inte hur mycket pengar som kommit och har inte hunnit fundera på vad pengarna ska användas till.
Hon säger att flera personer hört av sig och lämnat förslag på vart pengarna ska gå.
-Men vi måste ändå få vara de som väljer vad vi ska göra ? och det kommer att ta sin tid. Vi har inte tid med det just nu, det är så mycket annat att tänka på.


Svar till alla negativa tyckare om Englas begravning:

Undra på att världen ser ut som den gör, med så många människor som orkar vara så negativa i denna svåra stund. Förstår ni inte att ni sårar oss anhöriga oerhört med era elaka kommentarer? Det är faktiskt synd om er! Det är ju tur att de flesta inte tycker som ni, utan att det finns de som ser lite ljust på att begravningen sänds i tv. De förstår att vi vill dela med oss av det enda positiva och fina i hela den här fruktansvärda händelsen.

/Englas mormor


min nya keps ;*

- keps
- doftljus, äpple / jordgubb
- tandtråd, tandborstar, blekningstandkärm
- isglass
- bindor
- parfym
- sockerfritt godis
- päroncider (y)

tandborstarna va as coola. den rosa är en kvinna med bröst och puppa
och den blåa är en man med magrutor och snopp ;D haha!


473259-124

tandis och stan

idag åkte jag till tandis och laga en tand. dom slipa bort min vanliga tand och byggde upp en ny, så de är en ny tandsing i min mun ;* den är värsta vit så jag ska bleka tänderna tills sommarlovet så de inte ser knäppt ut ;p haha. på vägen dit såg ja en som va ute och gick jag ba: vafan, är de inte ronja? och det va de ;D så hon kom och vänta på mig då jag va hos tandis sen satt vi och snacka skit ett tag. det va länge sen så det va väldigt roligt, sakna den bruden ;* fick höra lite skvaller och sen skvallra lite (a) haha!

men iallafall inne hos tandis så.. aj! smärta säger ja bara. lagade och allt de dära utan bedövning. det ila som fan då dom blåste med luft och borra. sen så skruva dom dit nån järnställning i käften på mig och satte in en träflisa mellan tänderna så de spännde som fan, börja gråta asså. de gjorde så jävla ont men jag ville verkligen inte ha en bedövning. men jag bet ihop och tänkte; vafan, skärp dig! så jag kämpa som fan för att hålla tårarna tillbaka sista studen. hela lagningen och allt de dära tog 30 minuter, men de kändes som flera års smärta! sen så slipa dom ner min nya tand så de skulle bli som en riktigt tand :) så ska jag dit igen den 3 juni och laga två små hål, eller de är början till hål. men dom ska laga de eftersom de är typ sista gången jag går dit innan jag måste betala själv. just ja, då jag skulle gå därifrån så kolla dom på min nya tand och sa: oj. jag: vadå? dom: de är en spricka i den lilla del som är kvar av din riktiga, så vi måste laga den igen. så det blir laga laga laga framöver! tur det är gratis iallafall ^^ hahaa.

sen åkte jag till stan och där hämta mamma och syrran mig. vi handla lite och jag fick handla lite saker. men de första ja köpte av en ny keps, årets keps :p måste ju ha en ny varje år liksom, och en till varje sommar ;p så solen inte kan komma åt mig i fejjan och ge mig mera fräknar.

en hängig onsdag

idag känner jag mig sådära hängig igen, allt är så segt. tiden, folket som är här, ja allting. känns som om febern är tillbaka, fryser fast ja ha tjocktröja på mig men jag hoppas det bara är kallt inne och att jag inte har feber igen. vaknade imorse med att syrran höll på att jaga en blåmes som kom in i natt (syrran glömde stänga fönstret igår), så vi fick jaga den ett tag och vi skrek och skratta efteråt. sen så gick jag och la mig på sängen igen men kunde inte somna om så jag satte mig vid datan och då börja magen låta och det va dags för mat igen -.- doooh! j ag orkar inte skriva mer förtillfället, kanske uppdaterar senare idag, så håll ögonen öppna :]

puss på mina bloggläsare och mina bevakare på bilddagboken ;*
http://soeticz.bilddagboken.se/

mat mat mat mat mat

jag tänker på mat 24/7 :| det är jobbigt som fan. jag ha ju inte ätit på hela tiden jag låg i feber (9dagar) och nu när jag kan äta igen känns det som om jag äter bara för att äta eller ja nått sånt. för äter jag inte då jag känner att jag börja bli hungrig så låter de AS HÖGT i magen så folk kollar värsta konsigt på en. gaah! jag är hungrig jämt. de är hemskt ;s liksom då jag står och pratar med en annan människa så vet ja inte vad den snackar om och vad jag svarar, jag står bara och tänker på mat. mat hela tiden ;S mamma fråga om jag va gravid igår för jag vräker i mig så jävla mycket mat ;S det är sjukt asså hur mycke jag kan vräka i mig, osså går det en timma så måste ja äta igen liksom.
jag har aldrig kunna käka så här mycket ;S aldrig, men jag tror de är för att inte käka på länge men ändå ;S förr kunde ja bara äta en macka till frukost, en sallad till lunch och en normalstor tallrik med middag.

men igår åt jag;
07:30 : två mackor och oboy
10:55 : tre potatisbullar, två mackor, två glas mjölk och en stor tallrik sallad
11:05 : tre potatisbullar, två mackor, två glas mjölk och en ännu större tallrik sallad
16:15 : två pizzabotten, en tallrik pizza sallad, en cola burk och en tallrik strips
18:00 : 150 g hamburgare och strips och cola
20:00 : mackor och oboy
22:00 : macka och oboy
*pizzabotten = själva degen utan "pålägg"

inte konstigt att jag är fet ;S men igår då jag prata med sandraliie i telefon så bestämde jag mig för att säga farväl till pizza, hambugare och sånt onyttigt skit . och välkommna ännu mera promenader och sånt tills knät är bra igen. aa, så idag blir de makaornesallad och vatten. så ska jag käka de jämt då jag blir hungrig! aoo! jag måste nästan gå ner och käka igen asså :S blir hungrig bara av att skriva om mat ;S ni får usäkta fläsket men nu ska de väck, ska försöka iallafall (a)
*pajja knät på en kickboxnings träning




uppdaterad: 12:41
jag trodde ja käka mycket igår ;S kolla bara va jonas käka igår:

08:00 - En tallrik gröt, 3 mackor å ett glas jucie
12:00 - 3-4 mackor & ett glas jucie
16:00 - 30 köttbullar och ett stort lass med makaroner
18:00 - 1 Kebabtallrik å en halv capricciosa
20:00 - 6 Pan Pizzor
22:00 - Kräm med mjölk och 6 mackor

c-string?

vad kommer här näst? c-kallingar med extra utrymme där fram?
skulle du kunna ha såna?


473259-116473259-117


tidsfördriv

tog några nya kort idag men de va bara två som inte vart suddiga,och de är dessa två. klart så ska de bli dom som halva fejjan är borta på men dom duger ett tag. ska ta nya kort senare igen tror ja :)  tyckte dom vart söta ändå på nått sätt men synd bara att inte hela ansikte va med på dom ;/

473259-115473259-114   

sommaren 2008

just idag längtar jag tills sommarn är här på riktigt. på ett sätt känns det verkligen som om denna sommar kommer att bli den bästa. det finns så mycket jag ska göra i sommar så det måste nog bli ett längre sommarlov om allt ska hinnas göras. haha,  gatufesten längtar jag as mycket till men mest längtar jag till veckorna alexander kommer vara hemma. tre veckor med massa mys och bad i sjön. i sommar ska minnena dubblas sen förra året, dubbelt så roligt och dubbelt så många minnen.
hojta till om du vill skapa ett minne med mig i sommar <3




nu vill jag sola och bada och äta jordgubbar med glass och bara mysa!

första dagarna i maj

jaa, jag veet! jag har inte bloggat på ett bra tag nu och jag vet att ni saknar det men nu så ska jag försöka blogga varje dag igen, precis som förr i tiden. det har bara vart så mycket nu denna vecka så ni anar inte. massa tjaffs och gnäll med alex, sen så har jag vart med marina och vi ha hittat på massa saker för att få mig på bättre humör. har inte haft nån lust att va hemma så jag ha vart ute och hitta på saker hela tiden. känns lite mysko att inte ha bloggat på ett tag men nu så ska det bli bättring på det :)

ja som ni vet så vart sista april väldigt lyckad trots alla motgångar. jag blev bjuden på grillning eftersom anna fyllde år den 29 april och sen drog flickorna med mig ut på krogen. vart en impuls det dära med krogen så jag hade ju varken rätt kläder eller nått med mig. menjag gjorde av med 20 kr på hela dagen, köpte ett paket makaroner, hehe. gu jag hade kul den dagen, ojoj, många minnen. tack marina och maria, ni lyckads rädda min dag,<3

första maj
vart också en sån dära lyckad dag. fick ett mycket fint minne kvar av den dagen, ett minne jag kommer att minnas resten av mig liv. kommer aldrig glömma den dagen tack vare alex romantiska påhitt.

andra och trejde maj körde jag och marina runt i hela sundsvall och plocka upp folk som skulle ut på krogen. vi tog en sväng till laggarberg, bergsåker, bredsand osv. många ställen vi åkte på den dagen och så skoj vi hade i bilen efter vi hade hämta upp sista killen i matfors. satt och skratta hela vägen tillbaka in till stan. ojoj! fick kramp i kinderna och i magen. det va så roligt :D

fjärde maj åkte alex tillbaka till boden och det va så mysigt sista stunden. stod nere på stan och pussades och kramades och han sa så fina saker så jag vart helt pirrig i hela kroppen, fick knotter hud över hela kroppen. stod bara och kolla efter han då han gick mot bussen. det va som en magisk stund, håret blåste i ansiktet på mig och solen sken och han gick där i sina militärkläder och det va som om de va taget ur en film. det går inte att beskriva hur det kändes i hela kroppen men en stark känsla va att det kändes att de va han jag vill dela mitt liv med.

jag är så glad att vi kom överrens och hade det mysigt och skrattade sista studen tillsammans, vi behövde de båda två efter den här veckan. nästa helg är det bara du och jag, och bara glada miner och skratt.

myskväll - långt inlägg


första maj, ett nytt minne är skapat tack vare dig gubben. tack, det va verkligen det här jag behövde älskling. en ensam stund med dig.

{ a: kom, vi går och badar.
m: ne jag vill inte bada
a: jo kom nu gumman
m: meen. suck
a: jamen klä av dig då
m: men jag vill inte bada sa ja ju
a: gumman, det tar 20 minuter, snälla.
m: bara om du köper en hamburgare åt mig sen
a: ja det kan jag göra gumman
m: lovar du? för jag är jätte hungrig
a: ja de gör ja, på riktigt

a: vill du ha skum?
m: aa, det vill jag
a: okej, då ska du få de.
m: oj, va mycke de vart
a: aa, precis så som du gillar
m: aw. pluppen }

medans vi låg där i badet och myste så pratade vi om saker vi kanske ska göra och saker vi har gjort och sånt. det va så mysigt. jag ville inte kliva upp så alex låg kvar en stund med mig sen så låg vi bara och myste och det va så skönt. hela badrummet vart varmt och dimmigt, det kändes som vi va i en helt annan värld. det va bara han och jag och ljudet från vattnet som träffa alex rygg. de va så skönt. vi låg i vattnet och det kom vatten från duschslangen som typ regna ner på oss och det va varmt och skönt. det va så himla magiskt, alla pussar och allt.

sen så kom rickard och nån till och förstörde våran magiska stund och myskänslan försvann.. dom gick efter ca två timmar.. dåligt less ja va då.

en stund efter att dom hade gått så beställde alex min efterlängtade hamburgare och en pizza var åt han och babbsan. sen så låg vi bara och myste på soffan. alex smekte mig i håret och berättade hur mycket han älskade mig.

{ m: du, kan du lova mig en sak? på riktigt?
a: vadå gumman?
m: att du alltid kommer att stanna vid min sida fast vi kanske gör slut sen?
a: vill du verkligen det?
m: aa, det vill jag. för jag vill inte va utan dig. du är min bästa vän allicz.
a: lilla blomman
m: fast jag vill inte att det ska ta slut. aldrig någosin.
a: det vill inte jag heller gumman. vi måste prata på engång om det är nått som är fel eller om vi har problem så det inte blir värre än va det är. jag ha insätt det nu,
m: åh, jag älskar dig!
a: jag älskar dig med jätte mycket blomman }

det kändes skönt att få höra dom orden från dig gubben, precis som om du äntligen förstod att vi måste prata och reda upp saker och inte hålla tyst och prata om de senare för då blir de ju värre som sagt.

sen vid tolv tiden gick jag och borsta tänderna och gjorde mig klar för sängen så hör jag att alex och barbro står i käket och fiffla med nått. och jag stod och fundera länge innan jag väl gick ut från toan. jag sa god natt till babro och gick till mitt och alex sovrum och då jag öppnar dörren så hade alex släkt ner och tänt massa doft ljus och ligger så gulligt på sängen och säger: kom så får jag hålla om dig älskling. sen ligger vi bara och pussas och håller om varandra och han smeker mig i håret tills jag somnar och sen då jag vaknar vid åtta tiden ligger alex och håller om mig ännu och små snakar sådära gulligt som han brukar. så jag somnar om och sen vakna jag vid elva av att alex ligger och smeker mig i håret och pussar mig i pannan.


grillning och krogen

grillning:
jag och marina hämta anna och natta på stan sen så åkte vi och hämta ubbe och sen så drog vi hem och starta grillen och myste. jag åt en sallad och en korv, måste ju bli smal och fin igen ;), sen så satt vi och prata och hade roligt. sen dök maria upp vid halv sju då hon slutat jobbet så vart de ännu mera skratt, sen kom thorbjörn och då skratta vi ännu mera. och sen så sitter vi och äter och dricker lite och har skoj. så knaka de i ubbe's stol och sen gick det en stund och sen braka hans stol sönder och benen flög åt alla olika håll och vi skratta. sen så fick vi en knäppidé och drog till krogen och ragga lite ;) haha! och jag måste ba säga; jag provade potatissallad :| första gången jag kunde äta det utan att spotta ut :p *stoooolt*

krogen:
då vi väl kom dit så satte jag och maria oss i baren och drack lite och små prata lite. sen så smsa jag med thomas och aleczander. sen så kom de massa killar fram och skulle kramas och allt de dära, lite små jobbigt faktiskt men aja. kvällen vart lyckad enda tills vi skulle ta oss hem, då mitt batteri på mobilen hade dött så jag fick ingen kontakt med nån., men som tur hade thomas lova och hämta oss sen vid busstationen men så kom han och jag såg inte att de va han som satt i bilen och han lessna efter en stund och stack., så vi missa den "taxin" sen så skrek maria rätt ut och så gick vi åh leta upp en riktig taxi och kön va ju tre mil lång minst ;p men som tur fick vi dela taxi med några som skulle på samma gata som oss så det vart billigt och bra ;) hahaa.


några kort från igår, (lite skakig på handen) men mobilen dog ju så det vart ju bara några. men jag lovar att det bli fler nästa gång ;D


RSS 2.0