bantning

nu ska jag skärpa mig asså! nu ska jag gå ner i vikt och stanna där, ska läsa massa bloggar om hur folk ha lyckats och samla på mig tips och allt för att kunan gå ner i vikt. håll tummarna för mig, för nu menar jag verkligen att jag ska banta. ska anstränga mig mer än någonsin!

bara godis eller popcorn på lördagar!


tips är ett plus :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

man ska inte äta typ potatis, pasta, nudlar o ris osånt. För allt sånt är bara kalorier, de man behöver mest är proteiner o de är typ kött och fisk och så. Sen dricka mkt vatten är bra ! och inte äta godis alls. Annars går man upp de man gått ner under veckan när man bara äter godis en dag !

2008-05-30 @ 19:16:36
Postat av: Anonym

skit i godiset o popcornet på lördagar ät det aldrig istället ;)

2008-05-31 @ 10:54:46
Postat av: joanne

man ska inte äta de snabba kolhyderaterna. som potatis, pasta och ris. gärna stå över vitt bröd kan man stå över bröd helt är det bra och till fruskost äta flingor, musli, knäckebröd med fullkorn och liknande. man ska äta fruskost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag. många tror att man ska äta så lite som mjligt men det är viktigt att äta ofta. för "svälter" man sig och äter så sällan som möjligt tar kroppen upp precis alla kolhydertaer och socker som finns i det man äter och då hjälper det inte alls. till mellanmål är frukt bra allternativ. hoppas inte det blev ett luddigt svar

2008-06-01 @ 21:18:36
Postat av: Sara

Ät så liten som möjligt (men såklart så du klarar dej) och motionera så mkt som möjligt :) Och ja, klart du kommer att klara det ? Varför inte ? =)

2008-06-02 @ 18:23:45
URL: http://snuffsaan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0